Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μήνυμα Μητσοτάκη για Τουρκία: «Δεν επιτρέπονται οι ψευδαισθήσεις. Οφείλουμε να είμαστε προσηνείς, αλλά ποτέ αφελείς»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Μητσοτάκη για Τουρκία: «Δεν επιτρέπονται οι ψευδαισθήσεις. Οφείλουμε να είμαστε προσηνείς, αλλά ποτέ αφελείς»

Μητσοτάκης – ελικόπτερα: «Παρά την ηρεμία που ευτυχώς επικρατεί τώρα στο Αιγαίο, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι και οι εξ ανατολών γείτονές μας επιταχύνουν το δικό τους εξοπλιστικό πρόγραμμα».

Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή υποδοχής των ελικοπτέρων Romeo MH-60R Seahawk στην αεροπορική βάση Κοτρωνίου. «Τα ελικόπτερα αυτά ενισχύουν την αξία τους σε μια εποχή σε καιρούς που δυστυχώς εντείνεται η γεωπολιτική αστάθεια στην ευρύτερη περιοχή μας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Και παρά την ηρεμία που ευτυχώς επικρατεί τώρα στο Αιγαίο δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι και οι εξ ανατολών γείτονές μας επιταχύνουν το δικό τους εξοπλιστικό πρόγραμμα», συμπλήρωσε.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ακόμα: «Επιβάλλονται συνεπώς προσεγγίσεις όμως σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπονται οι ψευδαισθήσεις. Και όλοι οφείλουμε να είμαστε προσηνείς αλλά ποτέ αφελείς. Μένοντας προσηλωμένοι στην πυξίδα που δείχνει πάντα την ειρήνη, το διεθνές δίκαιο και τη συνεργασία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις