Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη – Tiktok: «Ό,τι ήταν να πω, το είπα»
LIFESTYLE

Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη – Tiktok: «Ό,τι ήταν να πω, το είπα»

Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη - Tiktok: Η απάντηση στην σπόντα της Youtuber - Δείτε το βίντεο

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και την Αναστασία Ζάρκα, απάντησε ο Άρης Μακρής για το τελευταίο βίντεο της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Tik Tok, όπου πέταξε ένα υπονοούμενο για τους «μπάσταρδους ανθρώπους». Όπως τόνισε ο τραγουδιστής και ηθοποιός δεν επιθυμεί πλέον να μιλάει για την γνωστή Youtuber, ενώ όλη αυτή η ιστορία σχετικά με την κακοποίηση της πρώην συντρόφου του κάνει «κακό» στην τωρινή σχέση του.

Αναλυτικά, ο ηθοποιός εξήγησε ότι: «Ό,τι ήταν να πω για την Άννα Μαρία Βέλλη, το είπα. Όσο ξέρεις εσύ την απάντηση, άλλο τόσο ξέρω κι εγώ. Πραγματικά δεν ξέρω και δεν θέλω και να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ και να ψάξω. Έχω αφήσει πίσω μου όλη αυτή την ιστορία και όλη αυτή τη φήμη που ακολουθούσε το όνομά μου χωρίς λόγο».

Ολόκληρη η απάντηση του τραγουδιστή

Συνεχίζοντας, ο Άρης Μακρής, ανέφερε ότι: «Ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για κάτι και συνεχίζω μπροστά. Δεν θέλω τώρα να αναλώνομαι σε τέτοια πράγματα που δεν έχει και κάποιο στοιχείο για μένα. Αν είναι να σου απαντάω για κάθε στόρι της, σωθήκαμε. Μου προκαλούσε πρόβλημα στη σχέση μου όλη αυτή η φήμη που είχε δημιουργηθεί και γι’ αυτό τον λόγο βγήκα και μίλησα. Έχει λήξει η ιστορία, δεν έχω λόγο να την πάρω τηλέφωνο για να λύσουμε κάτι. Μου αρέσει να βλέπω μπροστά και όχι πίσω. Δεν έχω λόγο να μιλήσω με δικηγόρο, ούτε κάτι περαιτέρω», ξεκαθάρισε ο Άρης Μακρής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις