Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Χάσει-κερδίσει, μένει ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάσει-κερδίσει, μένει ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στον Παναθηναϊκό ο διάσημος Τούρκος προπονητής Τερίμ θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό χάσει-κερδίσει τον τίτλο!

Έτσι και με όλα όσα υπογραμμίζουν οι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, «ο Τερίμ πρότεινε στον βετεράνο διεθνή Ουρουγουανό κίπερ για το καλοκαίρι, από την στιγμή που τελειώνει το συμβόλαιο του στην Γαλατά, να “μετακόμιζε” στον Παναθηναϊκό, δείχνουν δυο πράγματα: πρώτον, πως ο Τούρκος προπονητής λειτουργεί ως προπονητής του Τριφυλλιού και για την επόμενη σεζόν, ανεξάρτητα από το αν θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα ή όχι. Και δεύτερον, πως μόνο βέβαιο δεν είναι – τουλάχιστον έτσι όπως είχε παρουσιαστεί μετά το “έπος” του Πολωνού κίπερ στην κυπελλική ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ – ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει στην αγορά του – δανεικού από την Σπέτσια- Ντραγκόφσκι!»

Για τις από την Γαλατά, την ομάδα του Τερίμ στην Τουρκία, μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό οι συνάδελφοι του αθλητικού ρεπορτάζ σημειώνουν: «Παρεμπιπτόντως ο Φερνάντο Μουσλέρα που κλείνει 13 χρόνια στην Γαλατά και είναι από τις εμβληματικές προσωπικότητες και αρχηγός της ομάδας, φέρετε να ενημέρωσε τον “μέντορά” του Τερίμ πως θα ανανεώσει για ακόμη ένα χρόνο με την Γαλατά και μετά θα πάει στην Ουρουγουάη για να κρεμάσει εκεί τα … γάντια του! Ο Μουσλέρα των 43 συμμετοχών (!) την τρέχουσα σεζον και των 133 εμφανίσεων με την Ουρουγουάη, έχει τρομερή σχέση με τον Τερίμ. Αποτέλεσε επιλογή του τον Αύγουστο του 2011, με την Γαλατά να πληρώνει 7.000.000 transfer fee στην Λάτσιο αλλά και με βέτο του Τερίμ τον Μάρτιο του 2021 τον ανανέωσαν -στα 35 του χρόνια!! – με σούπερ αποδοχές, 2.300.000 ετησίως!!!»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις