Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης – Λιάγκας: «Θα μου λείψει ο σύζυγός μου, θα κοιμάμαι κανονικά στο θάλαμο με τους άλλους»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης – Λιάγκας: «Θα μου λείψει ο σύζυγός μου, θα κοιμάμαι κανονικά στο θάλαμο με τους άλλους»

"Ο Τάιλερ θα γυρίσει για την ορκωμοσία. Θα μου λείψει ο σύζυγός μου και η επαφή με τον κόσμο"

Ο Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν παρουσιαστεί στον στρατό μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό» για όλα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, αλλά και τα συναισθήματά του για την απόσταση που θα τους χωρίζει.  «Ο σύζυγός μου έχει να δει την οικογένειά του εδώ και μήνες, είναι στην Ελλάδα και με στηρίζει, την αγαπάει την Ελλάδα. Ο Τάιλερ πρέπει να πάει να δει την οικογένειά του και την οικογένειά μου, έχουμε και ένα σπίτι βόρεια της Νέας Υόρκης στο οποίο είναι αυτή τη στιγμή με τη Φάρλι και την οικογένειά του», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Λιάγκας ξεσπά για τα υβριστικά μηνύματα μετά τη συνέντευξη στον Κασσελάκη – «Δεν το γύρισα στα 53 μου»

Για τον χρόνο που πέρασαν μαζί: «Περάσαμε λίγες μέρες μαζί στην Αρκαδία, είχαμε τον ιδιωτικό χώρο μας, περάσαμε λίγο χρόνο στη φύση. Ο Τάιλερ θα γυρίσει για την ορκωμοσία. Θα μου λείψει ο σύζυγός μου και η επαφή με τον κόσμο…» είπε στον ANT1 ο Στέφανος Κασσελάκης.  Όσο για την καθημερινότητά του στο στρατόπεδο: «Δεν έχω κανονίσει τίποτα. Θα κοιμάμαι κανονικά στον θάλαμο με τους άλλους. Αν διανοηθείς και βγάλεις φωτογραφία…» είπε με χιούμορ στον Γιώργο Λιάγκα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις