Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάγκας – Κασσελάκης: Ξεσπά ο παρουσιαστής για τα υβριστικά μηνύματα
LIFESTYLE

Λιάγκας – Κασσελάκης: Ξεσπά ο παρουσιαστής για τα υβριστικά μηνύματα

Γιώργος Λιάγκας: Ξεσπά για τα υβριστικά μηνύματα μετά τη συνέντευξη στον Κασσελάκη – «Δεν το γύρισα στα 53 μου»

Αδιανόητο ξέσπασμα είχε ο Γιώργος Λιάγκας με τα υβριστικά μηνύματα που έλαβε όταν κοινοποίησε απόσπασμα της τελευταίας συνέντευξης του Στέφανου Κασσελάκη πριν μπει στον στρατό. Ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος για το «αν ένας πολιτικός αρχηγός που είναι ομοφυλόφιλος, δεν πρέπει να δίνει συνεντεύξεις σε στρέιτ δημοσιογράφους». Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ανήρτησα χθες στα προσωπικά μου social media την πλάκα που κάναμε όταν ήρθε καλεσμένος εδώ ότι και καλά δεν πήγε ο Τάιλερ να τον αποχαιρετήσει όταν μπει φαντάρος, και ότι θα πάω εγώ. Και πήγα στη Θήβα για να κάνουμε την τελευταία συνέντευξη. Το αποδέχτηκε. Επειδή με ρωτάτε γιατί, θα σας πω γιατί. Τη συνέντευξη αυτή θα την ήθελαν όλοι. Δεν υπάρχει Έλληνας παρουσιαστής που να μην την είχε ζητήσει αυτή τη συνέντευξη. Τι να κάνουμε; Να ζητήσουμε συγγνώμη;

“Αυτό θα προκαλέσει θύελλα” – Η ατάκα Κασσελάκη στον Λιάγκα για τις τουαλέτες στον στρατό

Δεύτερον, έβαλα χθες στα social το preview μίας χαλαρής κουβέντας με τον Στέφανο Κασσελάκη. Και διάβασα από κάτω χθες δεκάδες υβριστικά μηνύματα. Είναι σιχαμερά. Δαιμονίστηκα και μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω με χιούμορ και με ειρωνεία σε αυτά τα δεκάδες μηνύματα. Νόμιζα ότι Μπέος είναι μόνο ένας σε αυτή τη χώρα, τελικά υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες! Ένας δημοσιογράφος που καταφέρνει να πάρει συνέντευξη από έναν πολιτικό αρχηγό που έχει δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος, βγάζετε κάποιο συμπέρασμα εσείς οι πανέξυπνοι ότι έχω κολλήσει ομοφυλοφιλίτιδα; Αν ήμουν, δεν θα είχα πρόβλημα να το πω. Συγγνώμη που σας χαλάω την ονείρωξη, δεν είμαι!

Ούτε το έχω γυρίσει στα 53 μου, δικαίωμά μου όμως. Τι σημαίνει δηλαδή; Ότι ένας πολιτικός αρχηγός που είναι ομοφυλόφιλος, δεν πρέπει να δίνει συνεντεύξεις σε στρέιτ δημοσιογράφους; Ή ένας στρέιτ δημοσιογράφος, απαγορεύεται να πάρει συνέντευξη από έναν ομοφυλόφιλο πολιτικό αρχηγό; Αυτό πραγματικά μήπως μας γυρίζει σε χρόνια πριν τον Μεσαίωνα; Το λέτε σε έναν άνθρωπο πατέρα 2 παιδιών; Δεν ντρέπεστε λίγο;». Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Στα σχόλια υπήρχε και μία γυναίκα με το παιδάκι της που έλεγε ότι είμαι… μπιπ που κάνω συνέντευξη με τον Κασσελάκη. Τι έχετε πάθει; Γι’ αυτό λέω ότι δεν έχει σωτηρία αυτή τη χώρα. Είναι νοοτροπία αυτού του κωλόκοσμου. Αυτοί είμαστε! Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και πείτε αυτοί είμαστε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις