Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

24

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καραμανλής – Τέμπη: Νέα επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμανλής – Τέμπη: Νέα επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση

Καραμανλής - Τέμπη: "Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να υιοθετήσει την πρότασή μας για άρση ασυλίας του Κώστα Καραμανλή και παραπομπή του στη Δικαιοσύνη"

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με νέα ανακοίνωσή του σήμερα το πρωί για το θέμα των Τεμπών και της άρσης της ασυλίας του Κώστα Καραμανλή. Στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου καλεί τον πρωθυπουργό να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για άρση της ασυλίας του Κώστα Καραμανλή και παραπομπή του στη Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη και την άρση ασυλίας του Κώστα Καραμανλή

Από την Κυριακή το βράδυ έχουμε απευθύνει σειρά ερωτημάτων προς τον κ. Μητσοτάκη, τα οποία παραμένουν – όλα – αναπάντητα από τον λαλίστατο κυβερνητικό του εκπρόσωπο, μέχρι και σήμερα, Τρίτη πρωί. Τον ενημερώνουμε ότι δεν πρόκειται να ξεφύγει. Έπεται συνέχεια, η οποία θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Στο μεταξύ, όμως και ενώ περιμένουμε τις απαντήσεις, προσθέτουμε άλλο ένα ερώτημα, που προκύπτει μετά τα όσα σοκαριστικά είπε χθες η Μαρία Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο, εκπροσωπώντας τους συγγενείς 57 νεκρών και σχεδόν ενάμιση εκατομμύριο πολίτες που έχουν υπογράψει την επιστολή που απαιτεί άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κώστα Καραμανλή και ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Τι πρέπει να συμβεί για να συγκινηθεί ο κ. Μητσοτάκης; Πόσα «γιατί» και πόσες υπογραφές χρειάζονται για να αναλογιστεί τις ευθύνες του; Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να αρθεί έστω και τώρα στο ύψος που επιβάλλει το πρωθυπουργικό αξίωμα.Να βάλει την αλήθεια πάνω από το μικροκομματικό συμφέρον.Την ευθύνη πάνω από την αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτικών τζακιών. Να σταματήσει τώρα τη συγκάλυψη. Να υιοθετήσει την πρότασή μας για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κώστα Καραμανλή και για παραπομπή του στην τακτική Δικαιοσύνη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις