Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατέρας Ρομά διέρρηξε ψησταριά στον Πύργο με συνεργό τον… 12χρονο γιο του
ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Ρομά διέρρηξε ψησταριά στον Πύργο με συνεργό τον… 12χρονο γιο του

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και του άλλου 15χρονου γιου του δράστη, ο οποίος είχε έμμεση εμπλοκή στην υπόθεση.

Τριανταδυάχρονος πατέρας Ρομά με τους δυο γιους του, ηλικίας μόλις 12 και 15 ετών, συνελήφθησαν από την Αστυνομία για τη διάπραξη διάρρηξης ψητοπωλείου στον Πύργο! Είναι απίστευτα τα στοιχεία, που συνθέτουν την εξιχνίαση της διάρρηξης του καταστήματος εστίασης στο κέντρο της πόλης, που είχε ως αποτέλεσμα την αφαίρεση 10.000 ευρώ από το ταμείο της επιχείρησης. Ίσως, μόνο τα λόγια της Αστυνομίας που έκανε την έρευνα, μπορούν να αποτυπώσουν-και αυτό έως ένα σημείο- το τι συνέβη και ποιοι είναι οι εμπλεκόμενοι.

 

Αναφέρει, λοιπόν, η Αστυνομία, στην επίσημη ενημέρωση: «Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας και δύο ανήλικοι ηλικίας 12 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Παράλληλα, σε βάρος του πατέρα των ανηλίκων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πατέρας και 12χρονος γιος

Ειδικότερα, ο άνδρας και ο 12χρονος, χθες τα ξημερώματα, στον Πύργο, διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσαν από συρτάρι το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ. Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις κατηγορούμενους ενώ στην κατοχή και των τριών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 5.000 ευρώ μετρητά και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος». Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 32χρονος πατέρας κρίθηκε ένοχος για το πλημμεληματικό αδίκημα της κλοπής.

Ποινή φυλάκισης 3 μηνών

Το Δικαστήριο του επέβαλλε την ελάχιστη ποινή φυλάκισης, που προβλέπει ο Νόμος για το εν λόγω αδίκημα, δηλαδή τρεις μήνες, χωρίς ωστόσο να του χορηγηθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του επιβλήθηκε. Αυτό σημαίνει ότι ο 32χρονος θα μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις