Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρονάλντο ξενοδοχεία: «Χτίζοντας έναν νέο παράδεισο»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρονάλντο ξενοδοχεία: «Χτίζοντας έναν νέο παράδεισο»

Ρονάλντο ξενοδοχεία: Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Πορτογάλου - ένα σαουδαραβικό «παλάτι» στην Ερυθρά Θάλασσα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου, δεν σταματά ποτέ να αναζητά την κορυφή, είτε στο γήπεδο είτε στο χώρο των επιχειρήσεών του. Μαζί με τη σύζυγό του, Τζορτζίνα, έχουν ξεκινήσει μια φιλόδοξη αποστολή: την κατασκευή ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στη δυτική ακτή της Σαουδικής Αραβίας. Εκεί αισθάνονται, πλέον, σαν στο σπίτι τους. Η σύντροφός του μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram που απεικονίζει τις εργασίες στην περιοχή, δίνοντας σάρκα και οστά στο όραμα τους. Με το σχόλιό της «Χτίζοντας έναν νέο παράδεισο» και με tag τον Ρονάλντο, που εμφανίζεται και στο βίντεο. Η εταιρεία «Visit Red Sea», υπόσχεται μια «εξαιρετική ζωή» ανάμεσα σε «γαλαζοπράσινα νερά που κατακλύζουν τις αισθήσεις σας» μεταξύ Umluj και Alwajh.

Η σελίδα τους στα social media προωθεί μια σειρά από διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορεί κανείς να απολαύσει στη δυτική περιοχή της Σαουδικής Αραβίας, όπως windsurfing, καγιάκ και καταδύσεις. Από το 2022, ο Ρονάλντο διαχειρίζεται τη νέα του ξενοδοχειακή αλυσίδα, που τρέχει μαζί με τον Ντιονίσιο Πεστάνα και ονομάζεται «Pestana CR7 Lifestyle Hotels». Μετά την Μαδρίτη και τη Νέα Υόρκη, η πολυτελής ξενοδοχειακή αλυσίδα έκανε «soft opening» στην καρδιά του Μαρόκο και συγκεκριμένα στην M Avenue του Μαρακές.

Πέντε ξενοδοχεία κι έπεται συνέχεια

Για όποιον σκέφτεται να κάνει διακοπές στο Μαρακές, το ξενοδοχείο διαθέτει 174 δωμάτια πέντε διαφορετικών τύπων και τιμών: CR7 Superior Avenue, CR7 Junior Suite, CR7 Junior Suite Avenue, CR7 Suite και CR7 Suite Avenue. Οι τιμές ξεκινούν από 199 ευρώ τη βραδιά για τα μέλη και μπορούν να ξεπεράσουν τα 400 ευρώ για μία νύχτα. Όλα πάντως είναι ιδιαίτερα προσεγμένα, με μοναδική διακόσμηση, φυσικό φως και τηλεόραση HD 49 ιντσών. Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει όλες τις πολυτελείς ανέσεις, πέντε αίθουσες συσκέψεων εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά μέσα, ένα μεγάλο spa, όπου μπορούν οι επισκέπτες να χαλαρώσουν, μια πισίνα που βρίσκεται στην ταράτσα δίπλα στο μπαρ με πανοραμική θέα στα βουνά του Άτλαντα και ένα γυμναστήριο με μεγάλο αριθμό μηχανημάτων, στο οποίο θα ελπίζει κανείς ότι θα συναντήσει τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή να προπονείται.

Η συμμαχία μεταξύ του Κριστιάνο και του Ντιονίσιο Πεστάνα ξεκίνησε πριν από περίπου έξι χρόνια και από τότε δεν σταμάτησαν να αναπτύσσονται μαζί, χτίζοντας πέντε μεγάλα ξενοδοχεία: στην Times Square στη Νέα Υόρκη, στη Gran Vía στη Μαδρίτη, στη Λισαβόνα, στο Funchal στη Μαδέρα και τώρα στο Μαρακές. Το τελευταίο μάλιστα άργησε να ξεκινήσει λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας. Η συνέχεια έπεται στη Σαουδική Αραβία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις