Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 15χρονος Αλεξανδρούπολη: Εργασίες στην ταράτσα με τον πατέρα του έκανε ο άτυχος ανήλικος
ΕΛΛΑΔΑ

15χρονος Αλεξανδρούπολη: Εργασίες στην ταράτσα με τον πατέρα του έκανε ο άτυχος ανήλικος

Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Σε σοκ βρίσκεται το πανελλήνιο από την αδιανόητη τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Αλεξανδρούπολη με θύμα έναν έφηβο μόλις 15 ετών. Όπως έγινε γνωστό ο 15χρονος έπεσε στο κενό από τον φωταγωγό του σπιτιού του. Ο έφηβος εκτελούσε εργασίες, μαζί με τον πατέρα του, στην ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της οικογένειας, όταν έχασε την ισορροπία του για άγνωστο λόγο και βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr το παιδί έκανε ένα βήμα πάνω στο τζαμάκι του φωταγωγού, το οποία έσπασε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος πέντε ορόφων. Στο σημείο επιχείρησε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του παιδιού. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 15χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και κατέληξε.

Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα evros-news.gr ο πατέρας του παιδιού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ακόμα δεν μπορεί να εξηγήσει στους αστυνομικούς πως ακριβώς συνέβη το τραγικό περιστατικό που στοίχισε την ζωή στον 15χρονο γιο του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις