Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μακάμπι Conference League: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στην πτήση της επιστροφής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Μακάμπι Conference League: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στην πτήση της επιστροφής

Ολυμπιακός - Μακάμπι Conference League: Έπαιξε τον ύμνο με τρομπέτα ο πιλότος

Μια πρόκριση που θα μείνει για πάντα στην ιστορία του συλλόγου πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ μέσα στη Σερβία. Με μια μυθική ανατροπή η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έστειλε αρχικά το παιχνίδι στην παράταση και επικράτησε με 6-1, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στη σημερινή κλήρωση της φάσης των «8» του Conference League. Οι πανηγυρισμοί δεν σταμάτησαν ούτε μετά το τέλος της αναμέτρησης, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έστησαν πάρτι όχι μόνο στα αποδυτήρια αλλά και στο αεροπλάνο. Μάλιστα κατά την πτήση της επιστροφής της αποστολής, ο πιλότος του αεροπλάνου επιφύλασσε μια έκπληξη καθώς εμφανίστηκε με τρομπέτα και έπαιξε τον ύμνο του Ολυμπιακού!

Στα κόκκινα βάφτηκε επίσης, τα ξημερώματα της Παρασκευής το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν εκεί για να υποδεχθούν τους ήρωες του Θρύλου. Οι παίχτες του Ολυμπιακού πνίγηκαν στις αγκαλιές των ερυθρόλευκων οπαδών που ήθελαν να τους επιβραβεύσουν για την τεράστια νίκη τους, που έφερε την ομάδα του Πειραιά στα προημιτελικά της διοργάνωσης. «Ολυμπιακός» και «φέρτε μας το ευρωπαϊκό» ήταν τα συνθήματα που δόνησαν το αεροδρόμιο με τους οπαδούς να εκθειάζουν κάθε έναν από τους ποδοσφαιριστές του Μεντιλίμπαρ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις