Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΥΡΙΖΑ – Ευρωεκλογές 2024: Δεδομένη η δεύτερη θέση, λέει η Τζάκρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ – Ευρωεκλογές 2024: Δεδομένη η δεύτερη θέση, λέει η Τζάκρη

Σε πανικό ο Ανδρουλάκης

«Η δεύτερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές είναι δεδομένη» υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του ΣΚΑΪ με αφορμή τη χθεσινή δημοσκόπηση της GPO. Η κα Τζάκρη μάλιστα εξέφρασε την άποψη πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αισθητά δεύτερος και ότι ο στόχος του κόμματός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι να παραμείνει απλά στη δεύτερη θέση. «Ο κ. Ανδρουλάκης δεν θα είναι δεύτερος και το δείχνουν πλέον όλες οι δημοσκοπήσεις» είπε επίσης σημειώνοντας ότι ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ «βρίσκεται σε πανικό υπό το φως των δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι δεν θα καταφέρει να επικρατήσει» έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Θεοδώρα Τζάκρη: Το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές θα έχει μπροστά το 2

Παράλληλα, υποστήριξε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές είναι «να πάρουμε ένα ποσοστό εφαλτήριο για τις επόμενες εθνικές εκλογές. Εκτιμώ ότι θα είναι ένα ποσοστό αισθητά μεγαλύτερο από αυτό που είχαμε στις εκλογές. Ότι θα έχει δηλαδή το 2 μπροστά» υπογράμμισε η κυρία Τζάκρη. Σχετικά με τις εταιρείες του κ. Κασσελάκη υποστήριξε ότι «ασχολούμαστε με ένα μη υφιστάμενο προβλήματα που αναπαράγει εσκεμμένα ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη για να τραβάει την προσοχή του κόσμου από τα υπαρκτά προβλήματα, από την ακρίβεια και την συγκάλυψη των ευθυνών τους στην τραγωδία των Τεμπών».

Αναφερόμενη στη σχετική τροπολογία που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στο νόμο του 2016 η κυρία Τζάκρη ανέφερε ότι τη διάταξη σχετικά με τις offshore εταιρείες δεν τις είχε ψηφίσει τότε η ΝΔ και αποχώρησε από τη Βουλή και πως η τροπολογία δεν είναι λάθος αλλά ελλιπής. Είπε ότι η διάταξη θα πρέπει να επικαιροποιηθεί, στο πρίσμα ότι θα πρέπει οι άνθρωποι που επιχειρούν χρόνια στο εξωτερικό και έχουν βγαλει νόμιμα τα λεφτά τους και μάλιστα με βαριές φορολογίες να μην χάνουν τις περιουσίες τους με αυτόν τον τρόπο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις