Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

24

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κοντοσούβλι – μαχαίρωμα: Συγκλονίζει ο μάγειρας που δέχτηκε επίθεση σε ουζερί στη Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΔΑ

Κοντοσούβλι – μαχαίρωμα: Συγκλονίζει ο μάγειρας που δέχτηκε επίθεση σε ουζερί στη Θεσσαλονίκη

Κοντοσούβλι - μαχαίρωμα: Το θύμα, που έχει πάρει εξιτήριο, αποκαλύπτει ότι ο δράστης είχε πιει πολύ

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα κληθεί να λογοδοτήσει την Παρασκευή για την αποτρόπαια πράξη του ο 52χρονος συλληφθείς που μαχαίρωσε στην κοιλιά μάγειρα σε ουζερί της Θεσσαλονίκης, για ασήμαντη αφορμή. Ο 65χρονος μάγειρας που δέχτηκε την επίθεση στο ουζερί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. «Ζω από θαύμα», λέει στο STAR μετά την περιπέτεια που πέρασε, δείχνοντας παράλληλα τα τραύματά του. «Εδώ είναι το μαχαίρι. Είναι τρείς πόντους μέσα. Είχα Άγιο, μάλλον!», δηλώνει δε σοκαρισμένος. Το θύμα της επίθεσης περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβησαν όλα: «Μου λέει θέλω κοντοσούβλι, μου λέει είναι σημερινό το κοντοσούβλι; Λέω ”επιμένω σου ειπα και στην αρχή”. Μου λεει είναι σημερινό; Ναι, πάλι. ”Ε οχι” λέει. Άρχισε να μου βρίζει τη μάνα, άρχισε να βρίζει τη μάνα του αφεντικού, ό,τι έβγαινε από το στόμα του, λέω ”ώπα, δε θα μου βρίζεις τη μάνα μου. Είμαι 65 χρονών, λίγο σεβασμό, σε βλέπω που έχεις πιει αλλά σταμάτα” είπα. Δεν σταματούσε, αρπάζει το πιρούνι και κάνει το πιρνούνι έτσι, σαν αυτούς που πάνε να παλέψουνε».

Ο μάγειρας καταφέρνει να τον αφοπλίσει και να του αρπάξει το πιρούνι απο τα χέρια όμως ο 52χρονος στο άλλο χέρι κρατούσε το μαχαίρι. «Και κάνει μία έτσι με όλη την ψυχή του. Δηλαδή σαν να έριξε σε κρέας σκοτωμένο. Τέτοιο άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί. Αυτή η εικόνα έχει μείνει στα μάτια μου. Δεν μπορώ να τη βγάλω. Όποτε βλέπω μαχαίρι μου βγαίνει αυτό. Δεν τρώω πια με μαχαίρι, μόνο με κουτάλα», προσθέτει.

Ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίστηκε και επί δέκα περίπου ημέρες παρέμενε άφαντος. Παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης και σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Τι έλεγε πριν μέρες στο Live News

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις