Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ποιοι θα αγωνιστούν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ποιοι θα αγωνιστούν

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ο αγώνας, οι παίκτες και οι αλλαγές του αποψινού αγώνα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το ταξίδι του στη Σερβία για την αποψινή (14/3, 22:00) ρεβάνς του 4-1 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναφορικά με την φάση των «16» του Conference League. Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να δείξουν ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο μετά τις ήττες από τους Ισραηλινούς και τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Το ματς θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της σερβικής Μπάτσκα Τόπολα, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα στην Ευρώπη η Μακάμπι.

Οι πιθανότητες πρόκρισης μπορεί να είναι λιγοστές, ωστόσο η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα προσπαθήσει να τις εξαντλήσει. Στα αγωνιστικά, πιθανότητες να ξεκινήσει κάτω από την εστία της ομάδας έχει ο Τζολάκης, καθώς ο Πασχαλάκης έχει ενοχλήσεις τον τελευταίο καιρό στον ώμο και ακολουθεί θεραπεία. Από εκεί και ύστερα αλλαγές θα υπάρξουν στην άμυνα με τον Ρέτσο να παίρνει θέση στο πλάι του Κάρμο.

Οι παίκτες της αποστολής

Στην αποστολή που ταξίδεψε στη Σερβία ο Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε τους εξής: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς. Στον αντίποδα, ο Ρόμπι Κιν δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους Σαράν Γιενί, Ραζ Σλόμο, Ανρί Αντό, Γιουνές Μελντά. Αντιθέτως επιστρέφουν και είναι διαθέσιμοι οι Ντέρικ Λούκασεν, Κίκο Μποντόσο και Γιόναταν Κοέν.

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Ιταλός Μαουρίτσιο Μαριάνι, με βοηθούς τους Ντανιέλε Μπιντόνι, Αλμπέρτο Τεγκόνι, τέταρτο ρέφερει τον Αντρέα Κολόμπο και VAR τον Μάρκο Ντι Μπέλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις