Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άρης Μακρής στην Καινούργιου για την Άννα Μαρία Βέλλη: “Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου»
LIFESTYLE

Άρης Μακρής στην Καινούργιου για την Άννα Μαρία Βέλλη: “Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου»

Άρης Μακρής στην Καινούργιου για την Άννα Μαρία Βέλλη: Η πρώτη συνέντευξη

Ο Άρης Μακρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα μετά τη νέα αναφορά της Άννας Μαρίας Βέλλη για τον πρώην σύντροφό της ο οποίος την κακοποιούσε. Μετά τα νέα σχόλια στο διαδίκτυο που «φωτογράφιζαν» τον Άρη Μακρή ως «πρώην κακοποιητικό σύντροφο» της youtuber με την ίδια ωστόσο να μην έχει αναφέρει ποτέ το όνομα στον οποίο ανέφερε την καταγγελία της. «Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να μιλήσω και να επικοινωνήσω μαζί της. Ήταν μια ιστορία που είχε τελειώσει για μένα. Δεν μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη φήμη γιατί δεν μου άνηκε. Δεν είχαμε χωρίσει πολύ καλά, όχι βέβαια υπό τη μορφή που περιγράφεται, δεν είχαμε κρατήσει επικοινωνία, ούτε κάποια σχέση», είπε ο Άρης Μακρής.

Ξεσπά ο Γιώργος Καρκάς κατά της Άννας Μαρίας Βέλλη: «Βγαίνει μία φορά τον χρόνο και σκιαγραφεί τον Άρη Μακρή για κακοποίηση»

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε ωραίες στιγμές, είχαμε και άσχημες, με τσακωμούς εντάσεις, κακές καταστάσεις, χωρίς όμως σε βαθμό κακοποιητικής συμπεριφοράς», απάντησε ο Άρης Μακρής. Για τις επιπτώσεις που είχε η αναπαραγωγή και η εμπλοκή του ονόματός του: «Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου. Όλο αυτό έχει προκαλέσει αρνητικά αποτελέσματα εις βάρος μου. Από μηνύματα που δέχομαι από κόσμο, από τη φήμη που κυκλοφορεί για το όνομά μου, οπότε και επαγγελματικά μπορεί να με ρίχνει και στον προσωπικό μου κύκλο», απάντησε ο Άρης Μακρής στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις