Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παίκτης με πολλά εκατομμύρια έσβησε την Γιουνάιτεντ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παίκτης με πολλά εκατομμύρια έσβησε την Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τι έγραψε ο παίκτης στο Twitter

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια είναι ένα μέρος στο οποίο πολλοί παίκτες φιλοδοξούν να πετύχουν, ωστόσο αντιθέτως καταπλακώνονται. Αυτό συμβαίνει όχι γιατί είναι πολύ υψηλό το επίπεδο και ο ανταγωνισμός, αλλά επειδή συνολικά ο οργανισμός δυσλειτουργεί. Αυτό φάνηκε και με την διαχείριση ενός ποδοσφαιριστή που κόστισε αρκετά, εντούτοις όμως πλέον είναι εξαφανισμένος.

Ο Αμάντ Ντιαλό από την αφάνεια επανήλθε ξαφνικά στο προσκήνιο αφού εκείνος προχώρησε σε μία στρατηγική ενδεχομένως κίνηση που τράβηξε τα βλέμματα. Ο εξτρέμ της Γιουνάιτεντ απάλλαξε τους λογαριασμούς του στα social media από περιεχόμενο που σχετίζεται με τον σύλλογο του Μάντσεστερ, ενώ εκτός από αυτό, ο ίδιος έγραψε στο προφίλ του στο Twitter την φράση “Αυτό θα τελειώσει”.

Ο 21χρονος εξτρέμ, ο οποίος εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στην ομάδα της Σάντερλαντ την περασμένη σεζόν, έψαχνε απεγνωσμένα για λεπτά συμμετοχής στην ομάδα από τότε που επέστρεψε στο Ολντ Τράφορντ. Αποκόμισε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και επέστρεψε στις πλήρεις προπονήσεις με την ομάδα τον Δεκέμβριο. Όμως έκτοτε ο Ιβοριανός έχει παίξει μόλις 63 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις κάτι που φαίνεται να απογοήτευσε για τον Ντιαλό, ο οποίος το 2021 εντάχθηκε στον σύλλογο έναντι 37,2 εκατομμυρίων λιρών.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ φαίνεται πως επιδείνωσε την κατάσταση, αφού οι υποσχέσεις του για περισσότερο χρόνο καθώς και οι θετικές δηλώσεις στον τύπο τελικά προκάλεσαν περισσότερο απογοήτευση στον Ιβοριανό επιθετικό. Πλέον το πιθανότερο σενάριο είναι ένας ακόμα δανεισμός ή η οριστική παραχώρηση του.

Βέβαια, ο παίκτης αργότερα δήλωσε ότι, οι κινήσεις του δεν υποδηλώνουν πως θύμωσε για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, όμως η αλήθεια είναι πως δύσκολα δεν έχει νιώσει απογοήτευση με την διαχείρισή του στο ρόστερ, επομένως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις