Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα – Νάπολι: “Φαβορί η Μπαρτσελόνα αλλά δεν μας τρομάζει”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα – Νάπολι: “Φαβορί η Μπαρτσελόνα αλλά δεν μας τρομάζει”

Μπαρτσελόνα - Νάπολι: Οι δηλώσεις των προπονητών

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (12/3, 22:00) η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Νάπολι για ένα εισιτήριο που μια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στους 8 του Champions League στο Ολίμπικο της Βαρκελώνης. Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 με τους Λεβαντόφσκι και Οσίμεν. 

Τα δεδομένα της Μπαρτσελόνας

Ο Τσάβι προέχεται από 3 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα το ένα με την Χετάφε (4-0), με Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-0) και Μαγιόρκα (1-0). Η Μπάρτσα έχει θέμα στο κέντρο που οι βασικοί είναι εκτος αποστολής όπως οι Balde (Μυικός τραυματισμός), Gavi (Τραυματισμός στο γόνατο), Pedri (Τραυματισμός) και de Jong (Τραυματισμός στον αστράγαλο), ενώ αμφίβολο είναι για τους Alonso M. (Τραυματισμός στη μέση) και Torres F.(Τραυματισμός στο γόνατο).

Οι δηλώσεις του Τσάβι:Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες μου. Αύριο έχουμε να παίξουμε ως ομάδα αν θέλουμε να είμαστε στα προημιτελικά του Champions League. Οι οπαδοί πρέπει να είναι δυνατοί. Πρέπει να μετατρέψουν τον Montjuïc σε χύτρα ταχύτητας. Οι νέοι είναι το κλειδί – πρέπει να τους αφήσουμε να απολαύσουν τη στιγμή.

Έχουμε μερικούς σημαντικούς παίκτες εκτός, αλλά θα ανταγωνιστούμε. Το σημαντικό είναι όλοι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα να είναι ενωμένοι. Περιμένω να αντιμετωπίσω μια γενναία ομάδα της Νάπολι.”

Τα δεδομένα της Νάπολι

Από την άλλη η Νάπολι προέρχεται από 4 παιχνίδια παρόμοια με την Μπαρτσελόνα που δεν έχει ήττα. Συγκεκριμένα, με το Τορίνο (1-1), με Γιουβέντους (2-1), με Σασουόλο (6-1) και Κάλιαρι (1-1). Ο προπονητής της Νάπολι δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Zielinski (Ανενεργός).

Ο προπονητής της Νάπολι, Καλτσόνα, αναφέρει ότι: “Η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε κρίση. Τον Φεβρουάριο δεν είχε ήττα. Της λείπουν κάποιοι παίκτες αλλά έχει ένα μεγάλο ρόστερ. Θα είναι ο αγώνας της χρονιάς για εμάς.

Τους δίνουν φαβορί αλλά αυτό δεν μας τρομάζει. Δεν φοβόμαστε επειδή πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας. Μόνο αν μπορέσουμε να τους σταματήσουμε θα είναι ανοιχτή η ρεβάνς”, ξεκαθάρισε ο Καλτσόνα, και πρόσθεσε:

“Αν φοβάσαι, δεν χρειάζεται καν να εμφανιστείς στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις έναν δυνατό και υγιή αντίπαλο, αλλά γνωρίζοντας ότι η Νάπολι μπορεί να παίξει επί ίσοις όροις με οποιονδήποτε και να κερδίσει”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις