Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σελένα Γκόμεζ σχέση: Οι ευχές για τα γενέθλια του Μπένι Μπλάνκο και τα φιλιά στο Instagram
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σελένα Γκόμεζ σχέση: Οι ευχές για τα γενέθλια του Μπένι Μπλάνκο και τα φιλιά στο Instagram

Σελένα Γκόμεζ σχέση: Δείτε την ανάρτηση που έκανε για τον σύντροφό της

Ο Μπένι Μπλάνκο έχει τα γενέθλιά του και η Σελένα Γκόμεζ του ευχήθηκε μέσω των social media. Η 31χρονη σταρ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να στείλει τις ευχές της στον σύντροφό της. Σε αυτή, δημοσίευσε μια σειρά από κοινά τους στιγμιότυπα, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε μερικά τρυφερά λόγια για τον μουσικό παραγωγό. «Χρόνια πολλά μωρό μου. Η συναισθηματική σου αντοχή, η θετική σου διάθεση, το απίστευτο ταλέντο (που με εκπλήσσει), το αδιαμφισβήτητο χιούμορ και η στοργική, ευγενική καρδιά σου με σκοτώνουν. Σ’ αγαπώ», έγραψε η Σελένα Γκόμεζ. Ο Μπένι Μπλάνκο της απάντησε με μερικά emoji σε σχήμα καρδιάς.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ η Γκόμεζ αποκάλυψε πως ήταν ήδη έξι μήνες μαζί. «Ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ. Είναι καλύτερος από οποιονδήποτε ήμουν στο παρελθόν» είχε γράψει για εκείνον η Σελένα Γκόμεζ σε ένα σχόλιό της σε μία ανάρτηση του Instagram που μιλούσε για τον δεσμό τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις