Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπισμπίκης νοσοκομείο: Το μήνυμα της Βανδή για την υγεία του – Με πρόβλημα στην καρδιά ο ηθοποιός
LIFESTYLE

Μπισμπίκης νοσοκομείο: Το μήνυμα της Βανδή για την υγεία του – Με πρόβλημα στην καρδιά ο ηθοποιός

Μπισμπίκης νοσοκομείο: «Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει»

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι εισήχθη ο Βασίλης Μπισμπίκης. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 8 Μαρτίου, ο γνωστός ηθοποιός οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από πόνους στο στήθος. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή η οποία οδήγησε η ίδια στο νοσοκομείο τον σύντροφό της με το αυτοκίνητό της, το βράδυ της Δευτέρας. «Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας το θέμα στον αέρα του Happy Day.

Μετά από όσα έγιναν γνωστά για την περιπέτεια του ηθοποιού, το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσω instagram, φανερά ταλαιπωρημένη, αφού τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται διαρκώς στο νοσοκομείο. «Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει, αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό», αναφέρει στο βίντεο η Δέσποινα Βανδή. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα άπειρα μηνύματα! Τέλος καλό, όλα καλά!» έγραψε στην ανάρτηση η Δέσποινα Βανδή.

Βασίλης Μπισμπίκης  – Το χρονικό της περιπέτειας της υγείας του

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός ένιωσε τους πρώτους πόνους στο στήθος τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, με τη Δέσποινα Βανδή να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο. Αμέσως, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, να μπει στο χειρουργείο. Όπως έγινε αργότερα γνωστό από το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» ο γνωστός ηθοποιός μπήκε στο χειρουργείο. «Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερη ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς δεν πρόκειται να πάρει εξιτήριο πριν την Κυριακή», ανέφερε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Μαρτίου ο Βασίλης Μπισμπίκης έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο ευχαριστώντας με ανάρτησή του στο instagram όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του. «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται πλέον για το εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά και το διάστημα της ανάρρωσής του εντός σπιτιού, με την Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται στο πλευρό του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις