Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λίβερπουλ: Η viral απάντηση του Κλοπ για τον Νουνιεζ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λίβερπουλ: Η viral απάντηση του Κλοπ για τον Νουνιεζ

Λίβερπουλ: Η δήλωση του Κλοπ προς τον Νουνιεζ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται ότι ουδέποτε μετάνιωσε για τα 85.000.000 ευρώ που έδωσε το ΟΚ να πάνε στην Μπενφίκα για λογαριασμό του Νταργουίν Νούνιεζ στην Λίβερπουλ. Ο Ουρουγουανός μπορεί να μην πετάει φωτιές, αλλά ο Γερμανός προπονητής παραμένει πιστός στο πρότζεκτ προειδοποιώντας μάλιστα στις δηλώσεις του μετά από το Σπάρτα Πράγας – Λίβερπουλ για το Europa League, που επικράτησε οι  reds με σκορ 1-5.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι για τους 16 του Europa League ο 24χρονος έβαλε δύο γκολ και ο προπονητής του είπε γι’ αυτόν: “Ο Νταργουίν Νούνιεζ δεν είναι στο πικ του ακόμα. Μπορεί να εξελιχθεί, είναι πάντα ένας κίνδυνος. Αγαπάει να παίζει γι’ αυτό το κλαμπ και είναι υπέροχο παιδί πραγματικά”.

https://twitter.com/i/status/1764795572236488817

Η ερώτηση που έκαναν στο Κλοπ και η απάντηση του

Η πανάκριβη μεταγραφή των Κόκκινων μετράει φέτος 16 γκολ και 11 ασίστ σε 39 αγώνες και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2028. Στις ίδιες δηλώσεις ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε ρεσιτάλ όταν τον ρώτησαν, εάν του άρεσε κάποιος από τους παίκτης της Σπάρτα Πράγας.

“Αποσύρομαι το καλοκαίρι ή με θέλετε να τον πάρω μαζί μου διακοπές;” Η απάντηση του Γερμανού έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες με μια δόση στεναχώριας βέβαια για τους φίλους των Κόκκινων, αφού ο περισσότερος κόσμος αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι από τη νέα σεζόν στο Άνφιλντ θα κάθεται νέος προπονητής.

https://twitter.com/i/status/1766153619655770411

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις