Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Σολωμού μαλλιά: Αγνώριστη η ηθοποιός – Δείτε το βίντεο
LIFESTYLE

Μαρία Σολωμού μαλλιά: Αγνώριστη η ηθοποιός – Δείτε το βίντεο

Μαρία Σολωμού μαλλιά: Στην εκπομπή της στο YouTube εμφανίστηκε η ηθοποιός με νέο λουκ

Η Μαρία Σολωμού είναι ευρέως γνωστή για τα χαρακτηριστικά μαλλιά της, τα οποία είναι γεμάτα όγκο, πολύ σγουρά, σχεδόν afro, και έχουν γίνει το αναγνωρίσιμο στοιχείο της εμφάνισής της. Σπάνια την βλέπουμε με διαφορετικό χτένισμα, ενώ υπάρχουν φορές που απλά τα ισιώνει τις μπούκλες της. Προς έκπληξη όλων, στην πιο πρόσφατη εκπομπή της στο YouTube με τίτλο «Όσα ξέρει η Μαρία», εμφανίστηκε με μαύρα κοντά και ίσια μαλλιά, αλλάζοντας το συνηθισμένο της λουκ.

Όσοι την είδαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό, με τη Μαρία Σολωμού να επισημαίνει ότι πρόκειται για περούκα. «Δεν ξέρω αν με γνωρίσατε, κάπου άκουσα ότι άνοιξε το τριώδιο. Βέβαια θα μπορούσα να πω ότι πήγα και κουρεύτηκα. Αυτό είναι το νέο μου λουκ, κοντά, ε, μωρέ, είπα να αλλάξω. Όχι είναι περούκα, θα πω ότι είναι περούκα να μην ανησυχήσετε, αλλά είμαι πάρα πολύ κοντά σε αυτή τη λύση. Μου λένε ότι μου πάει πολύ», ανέφερε η ίδια.

Το παρελθόν με τα μαλλιά της

Σε μία παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα μαλλιά της, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως στο παρελθόν τα είχε κάψει. «Τα μαλλιά μου δεινοπάθησαν με εμένα. Ξέρω ότι δεν φαίνονται οι αλλαγές πάνω μου, όμως τα έχω κόψει, τα έχω ανοίξει, έκανα ισιωτική -για τις ανάγκες ενός ρόλου-, τα έκαψα».

Συνεχίζοντας, συμπλήρωσε: «Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, τα λούζω με ένα καλό σαμπουάν και κάνω μάσκες. Προσπαθώ επίσης να τα κόβω πολύ λίγο κάθε δύο μήνες για να ανασαίνουν και να φεύγουν οι κατεστραμμένες άκρες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις