Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου πλαστικές: Όταν έφτιαξα τη μύτη ήμουν 7 ώρες στο χειρουργείο
LIFESTYLE

Καινούργιου πλαστικές: Όταν έφτιαξα τη μύτη ήμουν 7 ώρες στο χειρουργείο

Καινούργιου πλαστικές: «Είχα κάνει και διάφραγμα, πολύ δύσκολο χειρουργείο, οι γονείς μου είχαν τρελαθεί» τόνισε - Δείτε το βίντεο

Η Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ της εκπομπής της συζήτησαν για τα βίντεο που αναρτά η Ιωάννα Τούνη, ύστερα από την πλαστική που έκανε στη μύτη. Ο Γιάννης Πουλόπουλος σχολίασε ότι δεν είναι τόσο επώδυνη μια τέτοια επέμβαση, με την παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» να αντιδρά, μιας και έχει υποβληθεί σε τέτοια επέμβαση. «Παιδιά εγώ που την είχα κάνει πριν 20 χρόνια, ήταν πολύ δύσκολο. Πολύ πιο δύσκολη από το στήθος» είπε στον τηλεοπτικό αέρα.

Στην πορεία ο Γιάννης Πουλόπουλος που είπε ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη και είπε ότι δεν έκανε ολική νάρκωση. Τότε η Κατερίνα Καινούργιου του απάντησε: «Δεν γίνεται Γιάννη μου να μην έκανες ολική, διάφραγμα θα έκανες. Εγώ θυμάμαι ήμουν παιδάκι και οι γονείς μου είχαν τρελαθεί γιατί έκανα 7 ώρες, έκανα και πλαστική και διάφραγμα, πολύ δύσκολο χειρουργείο. Γιάννη μου δεν έχεις φτιάξει τη μυτούλα σου».

Υπάρχουν πολλοί που κάνουν πλαστικές όταν κάτι δεν τους αρέσει

Λίγες μέρες πιο πριν, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε πάλι στην προσωπική της εμπειρία με τις πλαστικές, με αφορμή το σχετικό σχόλιο του τράπερ Hawk σε podcast. «Η τοποθέτησή του ήταν τεκμηριωμένη. Μιλάνε για τη σύγχρονη κοινωνία, που έχουμε όλοι κάποια πρότυπα κυρίως του εξωτερικού. Ήταν πολύ συγκεκριμένα αυτά που είπε, δεν έχει άδικο» είπε χαρακτηριστικά. «Έχω κάνει πλαστικές κι όταν ήμουν 17 χρονών αποφάσισα να αλλάξω τη μύτη μου. Δεν είχα κάποιο πρότυπο πριν 22 χρόνια, ούτε υπήρχε Instagram για να δω κάποια και να της μοιάσω. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου, ένιωθα άσχημα με τη μύτη μου κι ήταν ανατομικοί λόγοι. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και το έκανα. Όπως και στα 21 όταν αποφάσισα να βάλω στήθος ήταν γιατί δεν μου άρεσε. Δεν είδα πάλι κάτι στο Instagram. Υπάρχουν πολλοί που κάνουν πλαστικές όταν κάτι δεν τους αρέσει».

Τέλος, συμφώνησε μαζί του σχετικά με τα πρότυπα των social media. «Συμφωνώ μαζί του ότι στα social ότι υπάρχουν κάποια πρότυπα που το έχουν παρακάνει. Υπάρχει πλαστικόμετρο. Δυστυχώς υπάρχει. Βλέπεις κάποιους να το έχουν παρακάνει και να έχουν ξεφύγει στα χείλη. Μπορεί να δεις εμένα και να πεις ότι το έχω παρακάνει», είπε κλείνοντας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις