Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κανίβαλος Ρωσία: «Είχα κάνει συμφωνία με τον διάβολο»
ΚΟΣΜΟΣ

Κανίβαλος Ρωσία: «Είχα κάνει συμφωνία με τον διάβολο»

Κανίβαλος Ρωσία: Έσφαξε συνταξιούχο και έφαγε την καρδιά του – Τι ανέφερε στις Αρχές

Σοκαριστική η είδηση της σύλληψης ενός κανίβαλου από τη ρωσικής αστυνομία, ο οποίος δολοφόνησε έναν συνταξιούχο και στη συνέχεια έφαγε την καρδιά του. Λόγος για τον Ρώσο πρώην στρατιωτικό Erkinzhon Abdurakhmanov ηλικίας 47 ετών. Ο ίδιος, σκόπευε, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, να γιατρεύσει, με αυτό τον τρόπο, τα δικά του καρδιακά προβλήματα. Μάλιστα, πρώτα έκανε «συμφωνία με τον διάβολο». Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail, o πρώην στρατιωτικός πήγε στο σπίτι του 65χρονου συνταξιούχου στην περιοχή Kuyurgazinsky της ρωσικής περιφέρειας Bashkortostan και φαίνεται να τον χτύπησε τρεις φορές με ένα τσεκούρι.

Έπειτα, προχώρησε στο να κόψει την καρδιά και να «πάρει το γεύμα του, ενώ περίμενε σε μια στάση λεωφορείου. Δεν δίστασε να ισχυριστεί πως ο διάβολος εξέφρασε σε εκείνον ότι με αυτόν τον τρόπο ο δολοφονημένος θα πάει στον παράδεισο. Αυτό γιατί και εκείνος είχε κάνει συμφωνία με τον διάβολο.

Συνελήφθη γιατί έκλεψε αλκοόλ

Αργότερα, ο 47χρονος κανίβαλος κατευθύνθηκε προς ένα κατάστημα από το οποίο έκλεψε αλκοόλ. Αφού ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνειδητοποίησε τι συμβαίνει, κάλεσε τις Αρχές. Η αστυνομία κατέφθασε και συνέλαβε τον Ρώσο εγκληματία. «Ο διάβολος με διέταξε να σκοτώσω κάποιον που είχε προηγουμένως συνάψει συμφωνία μαζί του, έτσι ώστε ο σκοτωμένος να πάει στον παράδεισο» ανέφερε στους αστυνομικούς.

Ο Abdurakhmanov, ο οποίος ομολόγησε με λεπτομέρειες την τελετουργική δολοφονία που διέπραξε, είναι πατέρας ενός παιδιού και εργαζόταν, πλέον, ως οικοδόμος. Η μητέρα του παρέθεσε ότι είχε εντοπίσει μια αλλαγή στη συμπεριφορά του πρόσφατα και γι’ αυτό ντρεπόταν να μοιράζεται το ίδιο όνομα με τον γιο της.

Άλλη μια υπόθεση στη Ρωσία

Άλλη μια υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα και την υφήλιο ήταν αυτή του Dmitry Baksheev και της Natalia Baksheev.  Στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2017, οι ρωσικές Αρχές συνέλαβαν το παντρεμένο ζευγάρι, καθώς ήταν ύποπτο για την δολοφονία και τον κανιβαλισμό ανθρώπων στο Κρασνοντάρ, μια πόλη νότια της Ρωσίας. Η αστυνομία έκανε έρευνα στο διαμέρισμα του ζευγαριού, που βρισκόταν σε μια παλιά ρωσική στρατιωτική βάση, και ανακάλυψε φωτογραφικό υλικό που χρονολογούταν από το 1999. Τα τεκμήρια απεικόνιζαν το ζευγάρι να καταναλώνει τις σάρκες των θυμάτων του. Μια από τις φωτογραφίες, μάλιστα, αποθανάτιζε το χριστουγεννιάτικο γεύμα τους το 1999 στο οποίο είχαν τοποθετήσει ένα ανθρώπινο κεφάλι σε μια πιατέλα μαζί με μανταρίνια.

Το ζευγάρι παραδέχτηκε τις δολοφονίες και ανέφερε ότι έφαγε πάνω από 30 άτομα σε διάστημα 18 ετών στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας. Η 43χρονη Natalia Baksheev κρίθηκε ένοχη και αντιμετωπίζει έως και 15 χρόνια φυλάκισης. Ο Dimitry κατηγορήθηκε μόνο για έναν φόνο και φυλάσσεται σε ασφαλές ψυχιατρικό νοσοκομείο. Δεν είναι σαφές πότε θα δικαστεί, καθώς αναμένεται η επίλυση των προβλημάτων υγείας που έχει από την φυματίωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις