Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αντετοκούνμπο – Μπακς: Η απίστευτη ατάκα του Στιβ Κερ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντετοκούνμπο – Μπακς: Η απίστευτη ατάκα του Στιβ Κερ

Στιβ Κερ - Αντετοκούνμπο: Οι επικές ατάκες του θρυλικού προπονητή για το «Greek Freak»

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς συνέτριψαν τους Μπακς με 125-90 περιορίζοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους 23 πόντους. Ο αθλητής επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από τραυματισμό που στέρησε την παρουσία του για έναν αγώνα. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής των «πολεμιστών», Στιβ Κερ, ο οποίος είναι γνωστός για τις εύστοχες και πρωτότυπες ατάκες του, αναφέρθηκε  για το πόσο δύσκολο είναι να μαρκάρει μια ομάδα το «Greek Freak».

«Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις έναν παίκτη όπως ο Γιάννης. Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά πάνω του. Βάλαμε τον Ντρέιμοντ (Γκριν), βάλαμε τον Λούνεϊ, τον Κουμίνγκα, ακόμη και τον Τρέις (Τζάκσον-Ντέιβις). Χρειάζεσαι ένα ολόκληρο… χωριό για να μαρκάρεις αυτόν τον τύπο και σίγουρα τους είχαμε ανάγκη όλους. Θεωρώ πως κάναμε πολύ καλή δουλειά στο κομμάτι αυτό», ανέφερε ο προπονητής των Γουόριορς.

Τι είδαμε στον αγώνα

Με αποτυχημένη εκκίνηση ξεκίνησε η, εκτός έδρας, περιοδεία των Μπακς στη Δυτική περιφέρεια, καθώς παρά την επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παρκέ, υπέστησαν ήττα με 125-90 από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Έτσι, η ομάδα του Μιλγουόκι υποχώρησε στο 41-22, με τον Αντετοκούνμπο να ξεχωρίζει φυσικά με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Από την άλλη, ο Ντέμιαν Λίλαρντ είχε μία ακόμη απογοητευτική εμφάνιση, ενώ επιδεινώνει την κατάσταση η απουσία του τραυματία Κρις Μίντλετον.

Η παρέα του Κάρι ανέβηκε στο 33-28 και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την εξάδα της Δύσης, εξασφαλίζοντας σχεδόν την είσοδο στα playoffs. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Στεφ Κάρι με 29 πόντους. Οι Μπακς θα αντιμετωπίσουν τους Λέικερς στο επόμενο παιχνίδι, τα ξημερώματα του Σαββάτου (05:00) στο Λος Άντζελες.

Τα δωδεκάλεπτα: 40-32, 78-58, 93-82, 125-90.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις