Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης σε σούπερ μάρκετ: Η ανάρτηση Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης σε σούπερ μάρκετ: Η ανάρτηση Κασσελάκη

Μητσοτάκης σε σούπερ μάρκετ: Η στολή «πελάτης σουπερμάρκετ» πάλιωσε και είναι προκλητική προς το κοινό αίσθημα

Τη σημερινή αυτοψία που πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε σούπερ μάρκετ, λίγο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις για τα νέα προϊόντα που θα απαρτίζουν το «Καλάθι της Σαρακοστής» την προέκταση δηλαδή του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε πώς «οι μόνοι έλεγχοι που γίνονται στην αγορά είναι οι ‘απροειδοποίητες’ -συνοδεία 40 καμερών- επισκέψεις του Πρωθυπουργού σε σουπερμάρκετ μια φορά το τρίμηνο, με τις οποίες δίνει πάντα ‘μάχη κατά της ακρίβειας’ και πάντα τη χάνει».

«Στον ίδιο χώρο που ο Πρωθυπουργός μπαίνει για σόου, οι πολίτες μπαίνουν για να ψωνίσουν»

Σημειώνει «στον ίδιο χώρο που ο Πρωθυπουργός μπαίνει για σόου, οι πολίτες μπαίνουν για να ψωνίσουν, οπότε καλό θα είναι να μην τους εμπαίζουμε». Στη συνέχεια παραθέτει προς τον Πρωθυπουργό ενόψει Τσικνοπέμπτης, όπως αναφέρει, τις αυξήσεις στο κρέας, από χθεσινό ρεπορτάζ του MEGA. «Την επόμενη φορά ας ντυθεί κάτι άλλο, γιατί η στολή ‘πελάτης σουπερμάρκετ’ πάλιωσε, και είναι και προκλητική προς το κοινό αίσθημα», σημειώνει τέλος ο κ Κασσελάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Οι μόνοι έλεγχοι που γίνονται στην αγορά είναι οι «απροειδοποίητες» -συνοδεία 40 καμερών- επισκέψεις του Πρωθυπουργού σε σουπερμάρκετ μια φορά το τρίμηνο, με τις οποίες δίνει πάντα «μάχη κατά της ακρίβειας» και πάντα τη χάνει. Στον ίδιο χώρο που ο Πρωθυπουργός μπαίνει για σόου, οι πολίτες μπαίνουν για να ψωνίσουν, οπότε καλό θα είναι να μην τους εμπαίζουμε.

Αντί για οτιδήποτε άλλο παραθέτω στον Πρωθυπουργό -ενόψει Τσικνοπέμπτης- τις αυξήσεις στο κρέας, από χθεσινό ρεπορτάζ του MEGA. Την επόμενη φορά ας ντυθεί κάτι άλλο, γιατί η στολή «πελάτης σουπερμάρκετ» πάλιωσε, και είναι και προκλητική προς το κοινό αίσθημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις