Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρεάλ Σοσιεδάδ – Παρί Σ-Ζ: Οι Παριζιάνοι θα κρατήσουν το σκορ πρόκρισης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Παρί Σ-Ζ: Οι Παριζιάνοι θα κρατήσουν το σκορ πρόκρισης

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Παρί Σ-Ζ: Τα δεδομένα των δύο ομάδων

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (5/3, 22:00) η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται την Παρί για την φάση των 16 αλλά και την πρόκριση στους 8 του Champions League. Οι Παριζιάνοι στο πρώτο παιχνίδι είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0, και απόψε θέλει  να διατηρήσει το σκορ πρόκρισης και στην έδρα της Σοσιεδάδ “Reale Arena”.

Τα δεδομένα της Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ, προέρχεται από ένα κακό σερί ηττών σε πρωτάθλημα και κύπελο. Αναλυτικά το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ήταν κόντρα στην Σεβίλλη που έχασε με σκορ 3-2 με την Σεβίλλη να προηγείται από το πρώτο ημίχρονο, το άλλο στο κύπελο Κόπα Ντελ Ρέι στα ημιτελικά που έχασε από την Μαγιόρκα στα πέναλτι και  με την Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημα με σκορ 3-1 που πάλι ήταν πίσω στο σκορ. Η ομάδα δεν θα έχει στο πλευρό της τους, Fernandez (Τραυματισμός στο γόνατο), Merquelanz (Τραυματισμός στο γόνατο), Odriozola (Τραυματισμός στο γόνατο), Zakharyan (Τραυματισμός στο γαστροκνήμιο) και Μουνιόθ (Τραυματισμός στο γόνατο).

Τα δεδομένα της Παρί

Η ομάδα του Ενρίκε, έρχεται με δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, που δεν επηρεάζει στην βαθμολογία. Συγκεκριμένα η μια είναι με το Μονακό που το 0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα αλλά και με την Ρεν με σκορ 1-1 με σκόρερ τον Γκονζάλο Ράμος που εκτέλεσε από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Η Παρί δεν θα υπολογίζει τους, Asensio (Μυικός τραυματισμός), Kimpembe (Ανάρρωση), Kurzawa (Τραυματισμός στη μέση), Rico (Τραυματισμός στο κεφάλι) και Skriniar (Τραυματισμός στον αστράγαλο).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις