Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

13

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παρί Σ-Ζ: Το “άκυρο” που έριξε ο Λεάο στους Γάλλους
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρί Σ-Ζ: Το “άκυρο” που έριξε ο Λεάο στους Γάλλους

Παρί Σ-Ζ: Ποιο όνομα ακούγεται

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η Παρί Σ-Ζ επιδιώκει να αντικαταστήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ (ο οποίος θα φύγει στο τέλος της σεζόν) το καλοκαίρι με έναν world-class ποδοσφαιριστής για την γραμμή κρούσης. Είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ακριβά για να καλύψουν όσο μπορούν το κενό που αναμένεται να αφήσει ο Γάλλος επιθετικός, αλλά δεν περίμεναν τέτοια απόρριψη.

Το όνομα ακούγεται για τον Ράφα Λεάο που απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στην Γαλλική ομάδα και έκλεισε κάθε παράθυρο απαντώντας πως το μέλλον του είναι ξεκάθαρο.

“Το μέλλον μου είναι ξεκάθαρο… και είναι η Μίλαν Έχω συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, η Μίλαν με βοήθησε σε δύσκολες στιγμές και δεν θα το ξεχάσω αυτό. Θέλω να κερδίσω ξανά στη Μίλαν, η εστίασή μου είναι εδώ”.

Ποιος είναι ο άλλος παίκτης που κοιτάζει η Παρί

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, ο Λεάο δεν πρόκειται να μετακομίσει σύντομα από Ιταλία και η Παρί θα χρειαστεί να κοιτάξει αλλού. Βέβαια οι Παριζιάνοι φαίνεται πως ήταν διορατική και έχουν ένα ακόμα μεγάλο όνομα στο μπλοκάκι, το οποίο μάλιστα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να πατήσει Γαλλία.

Ο Βίκτορ Οσιμέν, παρακολουθείτε εδώ και καιρό από την ομάδα και η αδιαμφισβήτητη εκτελεστική του δεινότητα είναι απαραίτητη. Μένει να φανεί αν το ενδιαφέρον του συλλόγου για αντι-Εμπαπέ περιοριστεί στην ιταλία ή αν θα προστεθεί κάποιο άλλοι όνομα στο μπλοκάκι…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις