Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο: Η ομάδα του Σάρρη θέλει να κρατήσει το σκορ πρόκρισης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο: Η ομάδα του Σάρρη θέλει να κρατήσει το σκορ πρόκρισης

Μπάγερν Μονάχου - Λάτσιο: Επιθετικά η Μπάγερν για την πρόκριση στους 8

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (5/3, 22:00) η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Λάτσιο για την φάση στους 16 αλλά και ένα εισιτήριο που μια από τις δυο ομάδες θα πάει στους 8 του Champions League. Απόψε θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς στο Αλιάνζ Αρένα, με το πρώτο παιχνίδι να είχε λήξει υπέρ της Λάτσιο με σκορ 1-0, με πέναλτι του Ιμόμπιλε.

Τα δεδομένα της Μπάγερν

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ προέρχεται από μια ισοπαλία κόντρα στην Φράιμπουργκ με σκορ 2-2 στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να την αφήνει πίσω στο -10 από την πρωτοπόρα Λεβερκούζεν. Σε γενικές γραμμές οι Βαυαροί δεν έχουν καλή ψυχολογία και αυτό φαίνεται μέσα στα αποδυτήρια που έχει δημιουργηθεί διάφορα στρατόπεδα.

Οι δηλώσεις του Τόμας Τούχελ

Ο προπονητής της Μπάγερν δήλωσε στην συνέντευξη ότι: “Πρέπει να είμαστε λίγο πιο αποφασισμένοι στις μονομαχίες. Η ομάδα θα συνεχίσει να λαμβάνει υποστήριξη, ειδικά σε μια φάση που τα πράγματα είναι δύσκολα. Η θέληση φαίνεται ξεκάθαρα. Αύριο μετράει να είμαστε πλήρως εκεί κάθε λεπτό. Αυτό είναι πρέπει να είναι αντιληπτό”. Επίσης ανέφερε ότι: “Η κατάσταση είναι πολύ ξεκάθαρη, μια κορυφαία απόδοση απαιτεί επίσης πίεση. Είναι απαραίτητη η πίεση για να πετύχουμε εξαιρετικές εμφανίσεις. Πρέπει να κερδίσουμε – και απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα του Σαρρή”.

Οι δηλώσεις του Ντε Λίχτ

“Είναι πολύ δυνατοί αμυντικά η Λάτσιο. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε άνδρες στην περιοχή. Πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι και να μην δεχόμαστε γκολ. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Ξέρω ότι είμαστε σε μια δύσκολη φάση, το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και επίσης για όλη τη σεζόν. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για αύριο”.

Τα δεδομένα της Λάτσιο

Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρρη, προέρχεται από δύο μεγάλες ήττες στο πρωτάθλημα. Η μια ήταν κόντρα στην Μίλαν με σκορ 0-1 στο 880 λεπτό, με την Λάτσιο να λυγίζει στο τέλος του αγώνα, και η άλλη ήττα ήταν επί της Φιορεντίνα με σκορ 2-1 με την Λάτσιο να προηγείται στο σκορ αλλά η Φιορεντίνα ανέτρεψε το παιχνίδι. Απόψε η Λάτσιο θέλει να διατηρήσει το σκορ πρόκρισης και θα παίξει αμυντικά για να μην δεχτεί γκολ.

Οι δηλώσεις του Σάρρη

Ο Μαουρίσιο Σάρρη αναφέρει στο παιχνίδι με την Μπάγερν ότι: “Δεν θα είναι εύκολο να προκριθείς. Έχουν τεράστια ποιότητα και θα πρέπει να παλέψουμε στην αμυντική φάση, ενώ θα προσπαθήσουμε και να επιτεθούμε. Την τελευταία περίοδο έχω θετικά συναισθήματα, μου φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει μέσα στην ομάδα. «Παίζοντας κάθε τρεις μέρες κάθε τόσο πληρώνουμε την προσπάθεια. Ο δικός μας είναι ένας δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε και το να παίζουμε αγώνες αυτού του τύπου μας βοηθά επίσης από αυτή την άποψη να γίνουμε πνευματικά ανταγωνιστικοί”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις