Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler δεύτερη ασυλία 4/3: Ποιοι κερδίζουν σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler δεύτερη ασυλία 4/3: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Survivor spoiler δεύτερη ασυλία 4/3: Ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία;

Χάος βλέπουμε να επικρατεί στην ομάδα των μαχητών στο Survivor από το τρέιλερ της Δευτέρας 4 Μαρτίου. Το κλίμα στην ομάδα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα τεταμένο με τους  παίκτες να έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα.  Την πρώτη ασυλία κέρδισε στο επεισόδιο της Κυριακής  η κόκκινη ομάδα και σήμερα οι παίκτες θα αγωνιστούν στο ριάλιτι επιβίωσης για να διεκδικήσουν την νίκη της δεύτερης. Πολλοί είναι εκείνοι που ενδεχομένως, πίστευαν ότι οι Διάσημοι θα δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους, ενδεχομένως και τη χαριστική βολή στους Μαχητές.

Με βάση τις πληροφορίες μέχρι αυτή την ώρα η σημερινή νικητές της ασυλίας θα είναι η μπλε ειδικά με την Ασημίνα και την Δαλάκα εκτός, είναι καλύτερη αγωνιστικά και κάνουν το 1-1  με συνολικό σκορ στο 18-16, οδηγώντας απόψε τους Διάσημους στο Συμβούλιο του Νησιού, για να αναδείξουν υποψήφιο για αποχώρηση.

Η απάντηση του Τζέιμς Καφετζή

Ο Τζέιμς Καφετζής στο χθεσινό επεισόδιο κατηγορήθηκε από τους συμπαίκτες του ενώ στο σημερινό φαίνεται πως θα δώσει την απάντησή του και την δική του αλήθεια φέρνοντας στο φως της δημοσιότητάς ένα περιστατικό που συνέβη πίσω από τις κάμερες. «Η Μαριλίνα πριν από μια εβδομάδα πάει στην Σταυρούλα και λέει ο Τζέιμς είπε να χάσουμε επίτηδες τον αγώνα για να μείνει στο γυναικείο. Εχθές στο συμβούλιο το αναφέρω εγώ στην Μαριλίνα και λέει ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο».

Δείτε το σημερινό τρέιλερ του παιχνιδιού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις