Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάγερν Κίμιχ: Αναμένεται η απόφαση για την παραμονή του παίκτη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπάγερν Κίμιχ: Αναμένεται η απόφαση για την παραμονή του παίκτη

Μπάγερν Κίμιχ: Όλες οι συζητήσεις για την παραμονή του παίκτη - Τα πλάνα της ομάδας

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Μπάγερν Μοναχού, καθώς έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα, τα οποία χρειάζεται να διευθετηθούν άμεσα. Η βασικότερη τους έγνοια είναι αυτή του προπονητή, Τόμας Τούχελ που ενδέχεται να αντικατασταθεί από τον Τσάβι Αλφόνσο. Έπειτα, ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές και τα συμβόλαιά τους. Για τον παίκτη Αλφόνσο Ντέιβις η διαδικασία δείχνει να έχει δρομολογηθεί, με τον Καναδό να δηλώνει ρητά ότι θα κάνει μεταγραφή για Ρεάλ.

Οι άνθρωποι της Μπάγερν μετά τη συνάντησή τους με τον εκπρόσωπο του παίκτη κατανόησαν με σαφήνεια όλες τις προθέσεις και πλευρές. Προς το παρόν, υπάρχει και το μέτωπο του παίκτη Τζόσουα Κίμιχ. Αυτό που ακουγόταν και αναφερόταν από πολλές πηγές ως επί το πλείστον, τους προηγούμενους μήνες, ήταν ότι υπήρχε η υπόνοια για πώληση του γερμανικού πολυεργαλείου.

Τα πλάνα της ομάδας

Παρ’ όλα αυτά, η πλευρά της ομάδας με αυτή του Κίμιχ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πραγματοποιήσαν μια διάσκεψη στην οποία αναλύθηκε έντονα το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια. Η ομάδα έχει ως πλάνο και θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Κίμιχ στο Μόναχο τουλάχιστον έως το 2025. Όσες κουβέντες και συζητήσεις έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής από τους Βαυαρούς δείχνουν πως η υπόθεση θα κλείσει με θετικό πρόσημο για το κλαμπ. Για τον εν λόγω παίκτη έχει αναφερθεί ότι θα ενδιαφερόταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα ώστε να συνεργαστούν εκ νέου, αλλά στην Μάντσεστερ Σίτι αυτή τη φορά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις