Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

13

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σούπερ Κική – Μαυρικίου: «Δεν έχω δει πιο ψεύτη»
LIFESTYLE

Σούπερ Κική – Μαυρικίου: «Δεν έχω δει πιο ψεύτη»

Σούπερ Κική - Μαυρικίου: Όλα ξεκίνησαν όταν η Super Κική είχε αναδημοσιεύσει ένα βίντεο

Το μήνυμα που έστειλε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου αποφάσισε να δημοσιεύσει στα stories της στο Instagram η Super Κική μετά τα όσα εκείνος δήλωσε στην Κατερίνα Καινούργιου.  Πιο συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής 1/3 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ανέφερε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της influencer υποστηρίζοντας μάλιστα ότι εκείνη του είχε στείλει ένα μήνυμα στο οποίο λίγο πολύ τον απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει πράγματα που τον εκθέτουν.

Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο απόσπασμα, η Super Κική αποφάσισε να δημοσιεύσει το μήνυμα αυτό σχολιάζοντας, «Δεν έχω δει πιο ψεύτη». «Μαυρίκιε θα σου απαντήσω. Όχι βέβαια με τον τρόπο που περιμένεις εσύ. Αλλά θα σου απαντήσω και πίστεψέ με όσες ευλογίες και όσα χειριστικά πράγματα και να πεις  δεν θα πετύχεις αυτό που θες. Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα και μη σκας, θα το μάθεις και ο κόσμος. Με το καλό το μωράκι ΣΟΥ» έγραφε το μήνυμα που έστειλε η Super Κική στον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Όλα άρχισαν από ένα βίντεο

Όλα ξεκίνησαν όταν η Super Κική είχε αναδημοσιεύσει ένα βίντεο του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση από το gender reveal που έκαναν, και χωρίς να μιλά, έκανε έναν μορφασμό. Αυτός ο μορφασμός ενόχλησε τον Μαυρίκιου Μαυρικίου ο οποίος είχε ξεσπάσει εναντίον της. Η Super Κική του απάντησε μέσα από το κανάλι της στο youtube, ωστόσο εκείνος μετά και το βίντεο αυτό επέλεξε να εμφανιστεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και να πει ότι θα κινηθεί νομικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις