Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης – Άδωνις: “Δεν περίμενα τέτοια μεγάλη κολακεία”, απαντά ο υπουργός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης – Άδωνις: “Δεν περίμενα τέτοια μεγάλη κολακεία”, απαντά ο υπουργός

Κασσελάκης - Άδωνις: Τι είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Άμεσο ήταν το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη σε απάντηση του Στέφάνου Κασσελάκη, ο οποίος δήλωσε ότι δεν επέλεξε τη Νέα Δημοκρατία εξαιτίας της παρουσίας του υπουργού. «Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε σήμερα ότι δεν ήρθε στη ⁦ Νέα Δημοκρατία λόγω της παρουσίας μου ως Αντιπροέδρου της…τον ευχαριστώ θερμά τέτοια μεγάλη κολακεία δεν την περίμενα ομολογώ!», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Κασσελάκης αγόρασε σπίτι στο Κολωνάκι – «Εκτός Αθηνών ο γάμος με τον Τάιλερ, θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας»

Νωρίτερα, σε συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα, ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αμερική. «Ο κ. Διαμαντάρης, που είναι κοινός μας φίλος στην Αμερική, μέσω του οποίου γνώρισα τον Κυριάκο, με είχε ρωτήσει εάν με ενδιέφερε το υπουργείο Ναυτιλίας, γενικά. Εγώ τότε, είχα τη δική μου ναυτιλιακή και είχα πει όχι», είπε, αρχικά.

«Πέραν τούτου, εγώ είχα απογοητευτεί για την όλη διαχείριση της αντιπολίτευσης που έκανε ο Κυριάκος, έχοντας δίπλα του ανθρώπους σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη, ως αντιπρόεδρο του κόμματος. Συγχρόνως, ο Αλέξης και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, το ’16-’19, το ΄15 έγιναν και λάθη ίσως και μεγάλα λάθη, αλλά το δεύτερο μισό του 15 μέχρι το 19 έγινε πολύ μεγάλο έργο», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις