Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Φλέσσα οικογένεια: Ο γάμος σε νεαρή ηλικία και η σχέση με τη νύφη της
LIFESTYLE

Βίκυ Φλέσσα οικογένεια: Ο γάμος σε νεαρή ηλικία και η σχέση με τη νύφη της

Βίκυ Φλέσσα οικογένεια: «Παρέχω αμισθί τις υπηρεσίες μου στην ΕΡΤ» - Ο γάμος σε νεαρή ηλικία, οι Ευρωεκλογές και η πρόταση για ριάλιτι

Στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Φλέσσα αναφέρθηκε στα λάθη που κάνουμε στην ελληνική γλώσσα, αλλά και στην ατάκα «ουδείς άσφαλτος» που είχε πει η Αντζελα Δημητρίου.  «Μου έχουν γίνει προτάσεις από ιδιωτικά κανάλια. Μου έχουν προτείνει να παρουσιάσω ριάλιτι. Μου είχαν πει ότι κάνω ωραίες συνεντεύξεις και έτσι μου πρότειναν και αντίστοιχες δουλειές. Αν μ’ ενδιέφεραν τα χρήματα θα έκανα άλλη δουλειά. Η εκπομπή μου “Σε προσκυνώ γλώσσα” είναι μοναδική εκπομπή για τη γλώσσα. Εννοώ η μοναδική στην ελληνική τηλεόραση. Κακομεταχειριζόμαστε τη γλώσσα μας, δεν βάζουμε τόνους, χρησιμοποιούμε αγγλικά. Φταίει και το διαδίκτυο. Κάνουμε πολλά λάθη στην τρίτη κλίση. Το θέμα δεν είναι το λάθος. Δεν υπάρχει άνθρωπος αλάνθαστος, άσφαλτος, το έχουμε ξαναπεί ότι είναι σωστή η λέξη. Υπάρχει το “άσφαλτος”, πρέπει να το πιστώσουμε αυτό στην Αντζελα Δημητρίου» υπογράμμισε η δημοσιογράφος.

Παράλληλα, μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα και γιαγιά. «Ο γιος μου είναι 37 ετών και ασχολείται με αριθμούς. Εχω την τιμή και τη χαρά να έχω έναν εγγονό 15 μηνών. Γεννήθηκα το 1966, παντρεύτηκα στα 18 και στα 20 είχα παιδί. Τώρα δόξα τω Θεώ έχουμε τον Λεωνίδα, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα και κάθε απόγευμα είμαι εγγονοϋπάλληλος. Το εγγόνι μου θα με αποκαλεί γιαγιά. Τα παιδιά δεν πρέπει να τα αφήνουμε ήσυχα, πρέπει να τους τραγουδάμε, να τους διαβάζουμε παραμύθια» δήλωσε, αρχικά και συνέχισε:  «Λατρεύω τη νύφη μου, θεωρώ ότι είναι η κόρη που δεν έχω. Ευτυχώς, με αγαπάει και εκείνη πάρα πολύ και μου λέει πως σ’ εμένα βλέπει μια φίλη της».

«Το 2019 ήμουν υποψήφια στις Ευρωεκλογές, βελτιώθηκα πολύ ως άνθρωπος»

Θυμίζουμε ότι το 2019, η Βίκυ Φλέσσα ήταν υποψήφια στις Ευρωεκλογές, με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. «Ηταν απόφαση του Πρωθυπουργού να πάω στις Ευρωεκλογές. Αποφάσισα να σηκωθώ από τη δημοσιογραφική καρέκλα και να προσπαθήσω για ορισμένα πράγματα. Υπάρχουν πάντοτε θετικά και αρνητικά. Ηταν μέσα σε είκοσι μέρες, ήταν συγκινητικό. Βγήκα δεύτερη επιλαχούσα στη δέκατη θέση. Βελτιώθηκα πολύ ως άνθρωπος, γιατί είχα μία εκνευριστική τελειομανία και αντιλήφθηκα στην πολιτική πως αυτό δεν γίνεται. Είσαι διαρκώς σε εγρήγορση τι λάθος θα κάνεις.

«Εχω πέσει θύμα της αναδιοργάνωσης της ΕΡΤ»

Η εκπομπή της «Στα Ακρα» είναι το μακροβιότερο talk show στην ελληνική τηλεόραση. «Ξεκίνησε το 2002. Τώρα δεν προβάλλεται. Είναι η ταυτότητά μου. Εύχομαι να συνεχιστεί. Γίνεται μία αναδιοργάνωση τώρα στην ΕΡΤ. Μου έχουν πει ότι θα ανανεωθεί και θα αρχίζει να προβάλλεται με τις αλλαγές που κάνουν στην ΕΡΤ3. Κάποιοι μπορεί να σκέφτονται γιατί να κάνω δύο εκπομπές και να αμείβομαι από αυτές. Δεν αμείβομαι από την εκπομπή “Στα Ακρα”. Παρέχω αμισθί τις υπηρεσίες μου στην ΕΡΤ».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις