Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

22

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πάτρα: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάτρα: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

Της απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα με το πρόσχημα της εμπλοκής παιδιού της, σε σοβαρό ατύχημα, το οποίο χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, υπόθεση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας αλλοδαπής γυναίκας, τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί. Ειδικότερα, η κατηγορούμενη με συνεργούς της, που αναζητούνται, την Τρίτη (6/2)στην Πάτρα, τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη γυναίκα και με το πρόσχημα της εμπλοκής παιδιού της, σε σοβαρό ατύχημα, το οποίο χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, απαιτούσαν χρηματικά ποσά για να καλυφθούν τα έξοδα του χειρουργείου. Η ηλικιωμένη πείστηκε από τους ισχυρισμούς των απατεώνων και τοποθέτησε καθ’ υπόδειξή τους σε κάδο απορριμμάτων μια συσκευασία, που περιείχε 8.000 ευρώ σε χρήματα, λίρες και κοσμήματα τα οποία στη συνέχεια αφαίρεσαν οι κατηγορούμενοι.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της κατηγορουμένης και η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης και τη διακρίβωση τυχόν εμπλοκής τους σε υποθέσεις απατών και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις