Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νίκαια πεθερός: «Απειλούσε ότι θα χυθεί αίμα, πού να ζητήσω ευθύνη;»
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια πεθερός: «Απειλούσε ότι θα χυθεί αίμα, πού να ζητήσω ευθύνη;»

Νίκαια: «Απειλούσε ότι θα χυθεί αίμα, πού να ζητήσω ευθύνη;» -Ξεσπά η κόρη του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του

Η κόρη του 64χρονου ο οποίος δολοφόνησε τον σύζυγό της στη Νίκαια μίλησε στην εκπομπή Live news. Η γυναίκα που είδε μπροστά στα μάτια της τη δολοφονία του άνδρα της από τον πατέρα της έξω από το σπίτι τους στη Νίκαια μίλησε στην εκπομπή και είπε ότι τους απειλούσε. Τον είχε καταγγείλει στις Αρχές, λέει η κόρη του δράστη της δολοφονίας στη Νίκαια -Τον είχαν πάει στο ψυχιατρείο αλλά βγήκε
Μπροστά στη δολοφονία ήταν και η κόρη της, που είναι δύο ετών, όπως είπε. «Αυτός ο άνθρωπος, που δολοφόνησε τον σύζυγό μου σήμερα και μας κατέστρεψε το σπίτι, μας απειλούσε. Του είχαμε κάνει καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, τον είχαν πάει στο ψυχιατρικό κέντρο Σταυρούπολης, κι ενώ είχαμε δώσει καταθέσεις για το πόσο κακοποιητικός ήταν, πόσο του γυρνούσε το μυαλό ορισμένες φορές, από το ψυχιατρείο μας είπαν μετά από δύο μέρες ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα και βγαίνει ελεύθερος, πήρε εξιτήριο».

Ο σύζυγός μου ήταν 39 ετών και πολύ καλός άνθρωπος, από πού να ζητήσω ευθύνες

«Είχε απειλήσει ότι θα χυθεί αίμα» είπε η γυναίκα και τόνισε ότι είχαν ενημερώσει τις Αρχές σχετικά με τη συμπεριφορά του. «Από ποιον μπορώ να ζητήσω ευθύνες εγώ για όλο αυτό;» είπε η σύζυγος του θύματος. «Εγώ δεν έχω το κουράγιο να ψάξω, ο σύζυγός μου είναι νεκρός, από ποιον να ζητήσω ευθύνες που αυτός ο άνθρωπος αποφάσισε να μου καταστρέψει τη ζωή, που θεώρησε εύκολο να αφαιρέσει μια ζωή;».

«Ποιος ήταν ο υπεύθυνος που υπέγραψε ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν καλά; Φύγαμε από την Αθήνα όταν μας απείλησε και πήγαμε στη Θεσσαλονίκη, στην Εισαγγελία, και τον κατέβασαν από το σπίτι και τον έβγαλαν εκτός», είπε, επίσης. «Ο σύζυγός μου ήταν 39 ετών και πολύ καλός άνθρωπος», τόνισε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις