Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Λιζ Χάρλεϊ νέα ταινία 2024: Σε καυτή ερωτική σκηνή με γυναίκα – Σκηνοθετεί ο… γιος της
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λιζ Χάρλεϊ νέα ταινία 2024: Σε καυτή ερωτική σκηνή με γυναίκα – Σκηνοθετεί ο… γιος της

Λιζ Χάρλεϊ νέα ταινία 2024: Η επίμαχη σκηνή περιλαμβάνεται στην πρώτη ταινία του Ντάμιαν Χάρλεϊ με τίτλο Strictly Confidential

Αίσθηση προκάλεσε το τρέιλερ της πρώτης ταινίας που σκηνοθετεί ο γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Ντάμιαν, καθώς ανάμεσα στις πρώτες σκηνές που επελέγησαν για να δει το κοινό ήταν και μια με την 58χρονη ηθοποιό να πρωταγωνιστεί σε μια ερωτική σκηνή με γυναίκα. Η ταινία με τίτλο Strictly Confidential αφορά την ιστορία της «Μία», την οποία υποδύεται η Τζόρτζι Λοκ, η οποία παρασύρεται σε «έναν κόσμο γεμάτο σεξ, δολοπλοκίες και προδοσίες» την ώρα που προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με την αυτοκτονία της καλύτερής της φίλης, της «Ρεμπέκα». Στην επίμαχη σκηνή η «Λίλυ», ο χαρακτήρας που υποδύεται η Χάρλεϊ αποπλανάται από την «Νατάσα», ρόλο τον οποίο ερμηνεύει η νεαρή ηθοποιός Πίαρ Χιραβάρα.

Μιλώντας στο People για την ταινία ο Ντάμιαν Χάρλεϊ αποκάλυψε ότι η διάσημη μητέρα του είχε υποσχεθεί εδώ και χρόνια να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ταινία που θα σκηνοθετήσει και όταν το πρότζεκτ πήρε το πράσινο φως εκείνη τα παράτησε όλα για να βρεθεί δίπλα του. «Ήταν χαρά να βρισκόμαστε μαζί κάθε μέρα στη δουλειά και να συνεργαζόμαστε. Είχαμε μόλις 18 ημέρες για να γυρίσουμε την ταινία οπότε η τηλεπάθεια που έχουμε αποδείχθηκε υπερπολύτιμη» είχε τονίσει ο γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις