Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βουλγαράκη – Λαμπρόπουλος: Το σχόλιο ακροατή για τις.. φόρμες
LIFESTYLE

Βουλγαράκη – Λαμπρόπουλος: Το σχόλιο ακροατή για τις.. φόρμες

«Έχει κλείσει η ταβέρνα» του απάντησε ο Φάνης Λαμπρόπουλος στη ραδιοφωνική τους εκπομπή - Το βίντεο με την αντίδρασή της

Ένας ακροατής στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Φάνης Λαμπρόπουλος και η Ελένη Βουλγαράκη, έγινε viral στο TikTok. Ο ραδιοφωνικός σταθμός δημοσίευσε το βίντεο στην πλατφόρμα, με τον ακροατή να απευθύνεται στην Ελένη Βουλγαράκη και να την λέει: «Καταρχάς να πω κάτι, Ελένη όταν κάνεις post με φόρμες και αυτά, ενημέρωνέ μας πρώτα κορίτσι μου μην πάθουμε κανένα καρδιακό, τα ανεβάζεις και μεσημεριάτικα εκεί πέρα, θα πνιγούμε».

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος σχολίασε: «Εμετός υπέροχος» ενώ η συμπαρουσιάστριά του παρέμενε σιωπηλή. «Τι άλλο σε αγχώνει όταν ανεβάζει η Ελένη;» ρώτησε ο κωμικός τον άντρα, ο οποίος και απάντησε: «Κάτι κοντινά στο πρόσωπο με τα μέικ απ αυτά τα ωραία». «Άγγελε να πούμε όμως ότι η ταβέρνα έχει κλείσει έχει γυρίσει το ταμπελάκι, γράφει κλειστό» συνέχισε ο Φάνης Λαμπρόπουλος κάνοντας έμμεση αναφορά στη σχέση της Ελένης Βουλγαράκη με τον ποδοσφαιριστή, Φώτη Ιωαννίδη. «Κοίταξε να δεις, ακόμη και το τέρμα έχει τερματοφύλακα, αλλά μπαίνουν γκολ» του απάντησε ο ακροατής ,με τους δύο παρουσιαστές να ξεσπούν σε γέλια.

@officialmusic89.2 Ο πιο Rizzας εμετικούλης γυπαετός Ακροατής ! 😂#takounavia ♬ πρωτότυπος ήχος – music 89.2

Ελένη Βουλγαράκη: Το τρυφερό σχόλιο στη φωτογραφία του συντρόφου της, Φώτη Ιωαννίδη

Η δημοσιογράφος – ραδιοφωνική παραγωγός και ο ποδοσφαιριστής Φώτης Ιωαννίδης, είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι, και παρόλο που τον πρώτο καιρό είχαν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους, από τη μέρα που αυτή ήρθε στην επιφάνεια, δεν κρύβονται, χωρίς όμως και να προκαλούν.

Πρόσφατα η Ελένη Βουλγαράκη βρέθηκε στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα του συντρόφου της, Φώτη Ιωαννίδη, ενώ σήμερα αποφάσισε να αφήσει και ένα σχόλιο κάτω από μια φωτογραφία του, εκφράζοντας την αγάπη προς το πρόσωπό του. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη άφησε μια χαμογελαστή φάτσα μαζί με μια πράσινη καρδιά κάτω από τη φωτογραφία του Φώτη Ιωαννίδη, με εκείνον να απαντά με ανάλογο τρόπο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις