Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Γιάννης Δώρα: Οι δύο ξένοι της μπλε ομάδας
LIFESTYLE

Survivor Γιάννης Δώρα: Οι δύο ξένοι της μπλε ομάδας

Survivor Γιάννης Δώρα: Η παράθεση της Δώρα Νικολή για τον συμπαίκτη της Γιάννη Περπατάρη

Χωρίστηκαν οι δρόμοι δύο παικτών, οι οποίοι πλέον είναι σαν δυο ξένοι στην ίδια ομάδα. Στο νέο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης (28/02) στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, οι εξελίξεις δε δείχνουν τόσο ευνοϊκές για κάποια μέλη της μπλε ομάδας. Αναφερόμαστε, στον Γιάννη Περπατάρη και στην Δώρα Νικολή, με την ίδια να αφήνει πολλά σχόλια και υπαινιγμούς για τον συμπαίκτη της.

«Αυτό το οποίο με ενοχλεί είναι πως εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν άνθρωπο εδώ πέρα μέσα, ενώ εκείνος είναι σαν να έχει μια εμπάθεια μαζί μου. Μιλάω για τον Γιάννη, ο οποίος είχε επαναπαυθεί για λίγο καιρό αλλά όταν μπήκε η Σταυρούλα με τον Τζέιμς, ξαφνικά όλη η κατάσταση άλλαξε και άρχισε να συμπεριφέρεται πιο καλά προς εμένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ίσως του μετέφεραν κάποια λόγια απ’ έξω».

Ολοκληρωμένη η παράθεση της παίκτριας

«Ξαφνικά εχθές στον αγώνα τσούγκρισα το κεφάλι μου, ευτυχώς τώρα είμαι καλά, γιατί ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα. Κερδίζοντας τον πόντο έδωσα το χέρι μου και μου το έδωσε όλη η ομάδα το χέρι εκτός από τον Γιάννη. Ξαφνικά στον πάγκο, εκεί που πήγα να του δώσω μια συμβουλή για το πως να ρίχνει τον κρίκο όπως άλλοι, είπε “δεν δέχομαι συμβουλές από κανέναν”. Αυτά τα πράγματα όμως εμένα δεν μου αρέσουν», πρόσθεσε.

«Αποφασίσαμε πλέον από εδώ και πέρα δεν θα μιλάμε. Ανθρώπινα, όμως, θα μπορούσε να με ρωτήσει εάν είμαι καλά μετά το δυνατό χτύπημα που είχα. Δεν με ρώτησε καν, ποτέ, αν είμαι καλά. Δεν μου είπε ποτέ περαστικά ενώ όλη η υπόλοιπη ομάδα με ρώτησε μία και δύο και τρεις φορές. Αυτό δεν δείχνει καλή ποιότητα ανθρώπου. Δεν δείχνει ανθρωπιά».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις