Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπάρκα Απεργία: Θύελλα αντιδράσεων στα social media
LIFESTYLE

Μπάρκα Απεργία: Θύελλα αντιδράσεων στα social media

Δανάη Μπάρκα: Την οργή ορισμένων στο Διαδίκτυο προκάλεσε με ατάκα της στα Τέμπη <<Μπάρκα δεν σέβεσαι τίποτα ούτε τα νεκρά παιδιά>>.

Στο επίκεντρο των social media συνεχίζει να βρίσκεται η Δανάη Μπάρκα  μόλις λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της να φιλάει στο στόμα τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινoύργιου. Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» επικρίθηκε έντονα από χρήστες του διαδικτύου στο twitter για μια ατάκα της στον τηλεοπτικό αέρα, την 28η Φεβρουαρίου, αναφερόμενη στη γενική απεργία για την τραγωδία των προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, καθώς μιλούσε με τον σεφ της εκπομπής της, Τίμο Ζαχαράτο, τον ρώτησε: «Τι θα κάνεις σήμερα, θα πας σε κανένα θεατράκι;», με τον ίδιο να της απαντά: «Όχι, όχι, δεν έχει σήμερα τίποτα». Γελώντας, η παρουσιάστρια του είπε: «Γιατί αγάπη μου, για την απεργία;» και μετά άρχισαν να γελάνε και οι δύο, προκαλώντας οργή στο κοινό που είδε το απόσπασμα. «Δανάη Μπάρκα δεν σέβεσαι τίποτα ούτε τα νεκρά παιδιά… Γνωρίζεις γιατί είχε απεργία σήμερα και γελάς;» έγραψε κάποιος στο Twitter. «Γελάκια, ειρωνεία, μηδαμινή ενσυναίσθηση. Μπάρκα γεννιέσαι ή γίνεσαι;» έγραψε κάποιος άλλος.

Δείτε μερικά σχόλια

 

 

 

Η αλλαγή στα social media μετά τις φωτογραφίες που τη δείχνουν να ανταλλάσσει φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», Δανάη Μπάρκα παρά τον ντόρο που έχει προκληθεί στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν ανάμεσα σε εκείνη και τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου,Φίλιππο Τσαγκρίδη που τους απεικονίζει να φιλιούνται έχει επιλέξει να μην κάνει καμία δημόσια αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Το μόνο που έκανε, ήταν το πρωί της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου μέσα από την εκπομπή της να τοποθετηθεί για αρνητικά μηνύματα που λαμβάνει, λέγοντας πως δεν είναι διατεθειμένη να ανοίξει έναν φαύλο κύκλο απαντήσεων. Ωστόσο, τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει τις τελευταίες ημέρες η Δανάη Μπάρκα, φαίνεται πως την ανάγκασαν να κλείσει τα σχόλια στις τελευταίες αναρτήσει της στο instagram.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις