Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μουρούζη – Παπαμιχαήλ: Δεν θα μπορούσα ποτέ να τον παντρευτώ γιατί ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
LIFESTYLE

Μουρούζη – Παπαμιχαήλ: Δεν θα μπορούσα ποτέ να τον παντρευτώ γιατί ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Μουρούζη - Παπαμιχαήλ: «Σαν ζευγάρι έχουν αφήσει μια εποχή, έχουν για την Ελλάδα μια "ιερότητα", οπότε εγώ δεν είχα δουλειά εκεί» πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Νάντια Μουρούζη αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν προχώρησαν σε γάμο, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Στούντιο 4». Ειδικότερα, η ηθοποιός τόνισε ότι το γεγονός πως ήταν παντρεμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και αποτελούσαν αυτό το εμβληματικό ζευγάρι, ήταν κάτι που δεν μπορούσε να παραβλέψει. Αρχικά, μίλησε για την υλοποίηση της επιθυμίας του σπουδαίου ηθοποιού να διατηρήσει τα πράγματα που είχε στο καμαρίνι του.

Εν συνεχεία, η Νάντια Μουρούζη σχολίασε: «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν το τελευταίο διάστημα της ζωής του πολύ μελαγχολικός. Ήταν υπερευαίσθητος άνθρωπος και όταν ακούω καμιά φορά να λένε “ο Δημήτρης που νέος έκανε εκείνο ή τους τσακωμούς με την Αλίκη”, γενικά εγώ δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό. Δεν μπορώ, ας πούμε, να φανταστώ τον Δημήτρη βίαιο, ούτε για αστείο».

Η γνωριμία τους

Επίσης, σχετικά με τη γνωριμία τους πρόσθεσε: «Την Αλίκη τη γνώρισα στο σινεμά τη δεκαετία του ’70. Τον Παπαμιχαήλ τον γνώρισα στο θέατρο. Αυτό που συνέβη ανάμεσα μας δεν ήταν ακριβώς έρωτας, ήταν κάτι πάρα πολύ βαθύ, σαν κάτι να σε τραβάει και να μη σε αφήνει να φύγεις, δηλαδή ήταν κάτι πάρα πολύ έντονο. Συναντηθήκαμε μέσω ενός κοινού φίλου μας, ένα βράδυ βγήκαμε, τον είδα, με είδε και μετά συζητήσαμε κάτι για ένα κείμενο και έτσι έδεσε. Μάλιστα, είχε επιφυλακτικότητα ο Δημήτρης για εμένα γιατί ήμουν μικρότερη και πολύ μέσα στα πράγματα. Δεν τέθηκε όμως ποτέ θέμα συνεργασίας και πιστεύω πως αυτό το είχε εκτιμήσει».

Η Νάντια Μουρούζη συνέχισε: «Κάποια στιγμή ομολογώ πως η σχέση μας είχε και κάποιες δυσκολίες. Από ένα σημείο και πέρα θεωρώ ότι είχε κάποια κατάθλιψη, έμενα και εγώ κλεισμένη μαζί του μέσα. Δεν μπορούσα να φύγω. Είναι κάποιες στιγμές που λες “δεν μπορώ να φύγω από αυτό”. Είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον πνευματικό και είναι ένα σημείο δικό μου λίγο “αυτοκαταστροφικό” γιατί δεν είναι εύκολο, αντί να τρέχεις στις παραλίες σε εκείνη την ηλικία, όχι έκανα τίποτα δηλαδή, λες: “γιατί που βγαίνει αυτό;”, αλλά βγαίνει».

«Μπορεί τη μία στιγμή να ήταν στα πατώματα και την άλλη τρα-λα-λα» υπογράμμισε η ηθοποιός για τη ψυχολογική κατάσταση του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Τέλος, για τη σκιά της Αλίκης Βουγιουκλάκη και το γεγονός ότι είχαν φτάσει κοντά στον γάμο, η Νάντια Μουρούζη σημείωσε: «Το “φάντασμα” της Αλίκης δεν υπήρχε στη σχέση μας γιατί είχε και άλλες σχέσεις πριν από μένα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να παντρευτώ τον Δημήτρη γιατί ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν το συζητώ αυτό. Σαν ζευγάρι έχουν αφήσει μια εποχή, έχουν για την Ελλάδα μια “ιερότητα”, ήταν το ζευγάρι αυτό, τελείωσε, οπότε εγώ δεν είχα δουλειά εκεί. Εκείνος ήθελε να παντρευτούμε και μου το είχε πει δύο φορές. Σε όλες τις περιπτώσεις έλεγα “λίγο αργότερα”. Πρέπει να σεβόμαστε όταν κάποιος έχει μια ιστορία και εγώ είμαι αλλού».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις