Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελληνίδες έγκυες 2024: Οι 10 επώνυμες που περιμένουν παιδί!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελληνίδες έγκυες 2024: Οι 10 επώνυμες που περιμένουν παιδί!

Ελληνίδες έγκυες 2024: Επώνυμες, Ελληνίδες περιμένουν τον πελαργό και διανύουν είτε τους πρώτους, είτε τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνη τους.

Το 2024 είναι μία χρονιά που θα έχουμε πολλά γεννητούρια στην ελληνική showbiz. Διάσημες Ελληνίδες περιμένουν τον πελαργό και διανύουν είτε τους πρώτους, είτε τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνη τους. Για κάποιες είναι το πρώτο τους παιδάκι, ενώ για άλλες όχι. Το σίγουρο είναι πως για όλες η χρονιά αυτή θα τους μείνει αξέχαστη , με τον ερχομό του μωρού τους. Αυτές είναι οι 10 Ελληνίδες επώνυμες που σύντομα θα μεγαλώσει η οικογένεια τους.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η οικογένεια της με τον Βασίλη Σταθακοστόπουλο θα μεγαλώσει και ο μικρός Βλάσσης σε λίγους μήνες θα αποκτήσει αδερφάκι. Η αποκάλυψη έγινε το βράδυ της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου σε dinner party που διοργανώθηκε σε χώρο που ανήκει στον σύζυγο της. Εκεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της χωρίς ωστόσο να πει περισσότερα για τον μήνα κύησης που διανύει αλλά και το φύλο του μωρού.

Ευαγγελία Αραβανή

 Η παρουσιάστρια και μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή η οποία τα τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τον χώρο της τηλεόρασης  είναι έγκυος  στο πρώτο της παιδάκι και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον επί 3,5 χρόνια σύντροφο της Σπύρο Λάζαρη. Η παρουσιάστρια διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με δημοσίευμα, περιμένει αγόρι.

Βίκυ Κάβουρα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει και η  ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί από τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα που είναι μαζί ενάμιση χρόνο. Το ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της Happy Day.

Έλενα Τσαγκρινού
Η  Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα  με μια κοινή ανάρτηση ενός βίντεο από τον υπέρηχο που έκανε η τραγουδίστρια. Η Έλενα Τσαγκρινού ωστόσο έκανε και μια συγκινητική εξομολόγηση  πως πριν από λίγους μήνες είχε μια αποβολή, αλλά με τον σύντροφό της δεν το έβαλαν κάτω και τώρα ανυπομονούν να κρατήσουν στα χέρια τους τον καρπό του έρωτα τους.

Ελισάβετ Σπανού

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Ελισάβετ Σπανού, η οποία σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί . Ελισάβετ Σπανού απολαμβάνει το ταξίδι προς τη μητρότητα χωρίς ωστόσο να δίνει καμία πληροφορία για το φύλο του αλλά και την περεταίρω προσωπική της ζωή.

Αντιγόνη Κουλουκάκου

Το πρώτο της παιδί θα αποκτήσει και η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η ηθοποιός που είναι ζευγάρι με τον Νίκο Ράικο ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της, ενώ πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» καθώς πλέον βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Βασιλική Τουφάκου

Η Βασιλική Τρουφάκου ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η αγαπημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Famagusta» στο Mega  διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Αφροδίτη Σκαφίδα

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να φέρει στον κόσμο  η Αφροδίτη Σκαφίδα το πρώτο της παιδί. Η αθλήτρια και ο σύντροφός της  Πύρρος Δήμας, περιμένουν κοριτσάκι, στο οποίο πρόκειται να δώσουν το όνομα της μητέρας του Ολυμπιονίκη, Ελευθερία. Μάλιστα, το ζευγάρι, στις αρχές Φεβρουαρίου έκανε  τον θρησκευτικό του γάμο υπό άκρα μυστικότητα, σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Ντάνη Γιαννακοπούλου

Η πρωταγωνίστρια του Έρωτα Φυγά, Ντάνη Γιαννακοπούλου περιμένει το πρώτο της παιδί και διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της . Η ηθοποιός  κατάφερε να κρατήσει για αρκετό καιρό την είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον μοιράζεται ανοιχτά τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Το πρώτο τους παιδί  περιμένουν η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης. οι δύο τραγουδιστές σε πέντε μήνες από τώρα θα κρατάνε στην αγκαλιά του, τον καρπό του έρωτά τους, καθώς η τραγουδίστρια διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ενώ οι δυο τους σκοπεύουν να παντρευτούν σύντομα με πολιτικό γάμο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις