Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τέιλορ Σουίφτ παπαράτσι: Η Νικόλ Κίντμαν είχε λάβει μέτρα κατά του ιδίου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τέιλορ Σουίφτ παπαράτσι: Η Νικόλ Κίντμαν είχε λάβει μέτρα κατά του ιδίου

Τέιλορ Σουίφτ παπαράτσι: Ο 51χρονος Μπεν ΜακΝτόναλντ ισχυρίστηκε ότι ο Σκοτ Σουίφτ τον χτύπησε στο πρόσωπο στο Σίδνεϊ

Η Νικόλ Κίντμαν έλαβε στο παρελθόν περιοριστικά μέτρα κατά του ίδιου φωτογράφου που κατηγόρησε τον πατέρα της Τέιλορ Σουίφτ για επίθεση, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six. Η διάσημη ηθοποιός κέρδισε μια δικαστική μάχη εναντίον του ανεξάρτητου φωτογράφου Μπεν ΜακΝτόναλντ και του φίλου του Τζέιμι Φόσετ τον Ιανουάριο του 2005, αφού βρέθηκε μια συσκευή ακρόασης στην ιδιοκτησία της στο Σίδνεϊ, σύμφωνα με το People. Τότε, ένας δικαστής διέταξε το δίδυμο να μείνει τουλάχιστον 18 μέτρα μακριά από την ηθοποιό και το σπίτι της, αφού εκείνη ισχυρίστηκε ότι την έκαναν να φοβάται για την ασφάλειά της και να αισθάνεται σαν φυλακισμένη μέσα στο σπίτι της.

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι ο 51χρονος ΜακΝτόναλντ ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε επίθεση από τον πατέρα της τραγουδίστριας, Σκοτ Σουίφτ, στο Σίδνεϊ. Ο παπαράτσι δήλωσε στη Daily Mail ότι το δίδυμο πατέρα-κόρης έφευγε από ένα πάρτι σε μια αποβάθρα πλοίων γύρω στις 2:30 π.μ., όταν ο Σκοτ όρμησε προς το μέρος του και τον χτύπησε στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Ο ΜακΝτόναλντ επέμεινε ότι δεν έκανε τίποτα για να προκαλέσει τον 71χρονο πατέρα της Σουίφτ, καθώς η ομάδα ασφαλείας της ποπ-σταρ τους οδήγησε στο αυτοκίνητό τους, ενώ ταυτόχρονα έσπρωχνε με τις ομπρέλες προς τα πρόσωπα των φωτογράφων, για να τους εμποδίσουν από το να βγάλουν φωτογραφίες. «Πιθανώς αποφάσισε ότι έπρεπε να υπερασπιστεί την κόρη του, για κάποιον λόγο», δήλωσε στο πρακτορείο.

«Στα 23 χρόνια μου δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Τα στιγμιότυπα των παπαράτσι την ώρα του υποτιθέμενου καυγά έδειχναν την 34χρονη τραγουδίστρια και τον πατέρα της να κρατιούνται ο ένας από τον άλλο ενώ έφευγαν από την αποβάθρα, ενώ η τραγουδίστρια παρέμενε κρυμμένη πίσω από μια μαύρη ομπρέλα. Τους συνόδευσαν δύο φρουροί ασφαλείας, οι οποίοι έριχναν ένα φως στους παπαράτσι. Πλάνα που περιήλθαν στην κατοχή της Daily Mail έδειχναν επίσης την υποτιθέμενη επίθεση να διαδραματίζεται. Η βιντεοκάμερα του παπαράτσι τραντάχτηκε καθώς δύο άτομα φαίνεται να έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλο, ενώ πατέρας και κόρη μπήκαν στο αυτοκίνητο.

Ένας άντρας ακούγεται να παραπατάει, ενώ μια φωνή ακούγεται να λέει: «Ποιος ήταν αυτός ο τύπος;». Παρά τους ισχυρισμούς του ΜακΝτόναλντ, η ομάδα της Σουίφτ είπε μια διαφορετική εκδοχή της ιστορίας. Δήλωσαν στη Page Six ότι «δύο άτομα έσπρωχναν επιθετικά προς την Τέιλορ, άρπαζαν το προσωπικό ασφαλείας της και απειλούσαν να ρίξουν μια γυναίκα του προσωπικού της στο νερό». Αυτή τη στιγμή, η αστυνομία διενεργεί έρευνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις