Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκανε παρατήρηση και βρέθηκε στο νοσοκομείο: Επίθεση σε 45χρονο από νεαρούς
ΕΛΛΑΔΑ

Έκανε παρατήρηση και βρέθηκε στο νοσοκομείο: Επίθεση σε 45χρονο από νεαρούς

To επεισόδιο σημειώθηκε στο Συκούριο της Λάρισας

Επεισόδιο με έναν 45χρονο άνδρα να δέχεται επίθεση από ομάδα νεαρών με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Συκούριο της Λάρισας.

Σύμφωνα τον onlarissa.gr το συμβάν σημειώθηκε στην Κεντρική πλατεία, έξω από το σπίτι ενός 45χρονου ο οποίος μαζί με τον 37χρονο αδελφό του διατηρούν καταστήματα στη Λάρισα.

Κατά τις καταγγελίες των δύο ανδρών όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν ανήλικοι «κατέβαζαν» τον γενικό διακόπτη παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι του 45χρονου, ενώ φέρεται να είχαν προβεί και σε άλλες πράξεις.

Ο 45χρονος βγήκε, τότε, να ζητήσει το λόγο και στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανηλίκων αλλά και νεαρών ενηλίκων ατόμων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κατά την πτώση του στο έδαφος, σοβαρά στο ένα του πόδι. Κατά τις αρχές, επίθεση δέχθηκε και ο 37χρονος αδελφός του.

Ο 45χρονος νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής σε νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ για την υπόθεση ήδη έχει επιληφθεί και σχηματίζει δικογραφία σε βάρος αρκετών ατόμων, το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.

Φωτο αρχείου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις