Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελευθέριος Βενιζέλος: Συλλήψεις για ναρκωτικά
ΕΛΛΑΔΑ

Ελευθέριος Βενιζέλος: Συλλήψεις για ναρκωτικά

Ελευθέριος Βενιζέλος: Συνελήφθησαν δύο νεαροί δράστες για κατοχή 9,5 κιλών ακατέργαστης κάνναβης

Δύο ημεδαποί ηλικιών 25 και 29 ετών συνελήφθησαν εχθές, Δευτέρα (26/02). Όλη η επιχείρηση ενεργοποιήθηκε μετά τον εντοπισμό δύο δεμάτων με ακατέργαστη κάνναβη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που είχαν μεταφερθεί από τις ΗΠΑ με ενδιάμεσο προορισμό την Αθήνα και τελική κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη. Ακολουθήθηκε διπλή επιχείρηση στα σπίτια των δύο συλληφθέντων, όπου ανιχνεύτηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 9,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Με την παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν, επίσης, τρεις τρίφτες, πλαστικό βάζο με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας, μικροποσότητα κοκαΐνης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Οι δράστες, οδηγήθηκαν στην αρμόδια δικαστική Αρχή. Ο 23χρονος βρέθηκε στην οικία του 25χρονου αδερφού του και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στο πλαίσιο επιχειρήσεων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κρατικού Αερολιμένα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που ανατέθηκαν από το Συντονιστικό Όργανο Δίωξης Ναρκωτικών και έλαβαν χώρα χθες (26-02-2024), συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 29 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στον Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» εντοπίστηκαν δύο δέματα, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τα οποία απεστάλησαν από τις ΗΠΑ, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη και ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, έχοντας ως παραλήπτες τους ανωτέρω.
Από την ανωτέρω υπηρεσία, με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Άμεσης Επέμβασης, οργανώθηκαν δύο αστυνομικές επιχειρήσεις, κατά τις οποίες εντοπίστηκαν σε διαφορετικούς χρόνους και σε διαφορετικές περιοχές, οι δύο παραλήπτες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις