Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χρηστίδης – Αρχιμανδρίτης: Επίθεση στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρηστίδης – Αρχιμανδρίτης: Επίθεση στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Αρχιμανδρίτης έδιωξε από κοπή πίτας τον Παύλο Χρηστίδη γιατί ψήφισε τον γάμο των ομοφύλων -Οργισμένη αντίδραση ΠΑΣΟΚ

Την οργισμένη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προκάλεσε η επίθεση του αρχιμανδρίτη του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ, ο οποίος επιτέθηκε στον Παύλο Χρηστίδη. Ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ καταφέρθηκε κατά του Παύλου Χρηστίδη καθώς ψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Αρχιμανδρίτης σε ανάρτησή του, καθυστέρησε την κοπή πίτας του συλλόγου Αρκάδων Ηλιουπόλεως, μέχρι να αποχωρήσει ο κ. Χρηστίδης. Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, κάνει λόγο για «παραλήρημα μίσους», υπογραμμίζοντας ότι «δεν συνάδουν με την πνευματικότητα αλλά και το έργο» της Εκκλησίας.

Η Ντέμη Γεωργίου έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της – Θέλω να πάω στην εκκλησία, να ντυθώ νύφη, είπε
Ο Αύγουστος Κορτώ παντρεύεται με τον σύντροφό του – Δημοσιεύτηκε η αγγελία γάμου

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Σε ένα παραλήρημα μίσους ο αρχιμανδρίτης του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ, καταφέρεται εναντίον του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, στοχοποιώντας ακόμα και την οικογένειά του με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η θεσμοθέτηση της ισότητας στον πολιτικό γάμο και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χωρίς εξαιρέσεις αποτελεί υποχρέωση κάθε ευνομούμενης Πολιτείας.

Τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την πνευματικότητα αλλά και το έργο, που επιτελεί στην ελληνική κοινωνία η Εκκλησία», τόνισε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η ανάρτηση του Αρχιμανδρίτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις