Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: “Νικητής του Συνεδρίου ο Παππάς”, λέει ο Γεωργιάδης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: “Νικητής του Συνεδρίου ο Παππάς”, λέει ο Γεωργιάδης

ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: "Ο Τσίπρας ηττήθηκε, ο Παππάς τον καθάρισε σαν αυγό"

Ως νικητή του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» τον Νίκο Παππά, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας δηκτικά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. «Αφού κυβέρνησαν τον τόπο αυτοί οι άνθρωποι για πέντε χρόνια, το ότι έχουμε μείνει στην Ευρωζώνη και την ΕΕ είναι ένα θαύμα. Οι άνθρωποι είναι παλαβοί. Αυτό είναι παλαβό που έχει γίνει. Δεν υπάρχει παγκόσμιο συνέδριο κόμματος που να έχει γίνει ότι έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες. Πρέπει να ΄ναι το πρώτο στον πλανήτη», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, περιγράφοντας όλα όσα έγιναν στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες. «Είναι πολιτικά παλαβό. Μη κατανοητό. Είναι κωμωδία, τσίρκο Medrano, δεν βγάζει νόημα» πρόσθεσε. Ο κ. Γεωργιάδης εν συνεχεία αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος παρενέβη με δήλωση, την προηγούμενη εβδομάδα. «Αυτός που τελείωσε τον πολιτικό του βίο είναι ο Τσίπρας. Ηττήθηκε από τον Νίκο Παππά όχι τον Κασσελάκη. Ο Νίκος Παππάς τον έστειλε σπίτι του οριστικά, που είναι και εντυπωσιακό γιατί ήταν νύχι με κρέας (σ.σ. Τσίπρας και Παππάς)».

«Ο Τσίπρας έφαγε τα μούτρα του. Είπε να γίνουν επαναληπτικές εκλογές, κατέβασε υποψήφια την Όλγα Γεροβασίλη και όχι έχασαν, δεν κατάφεραν να τις προκαλέσουν», συμπλήρωσε, ενώ σε άλλο σημείο σχολίασε ότι «έγινε ρεζίλι».

Γεωργιάδης: Ο Νίκος Παππάς να κινεί τα νήματα

Για τον Στέφανο Κασσελάκη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «είναι σε δεινή θέση. Θέτει θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, λέει βρείτε αντίπαλο και πάμε, βγαίνει την Κυριακή και λέει αν δεν πάω σε εκλογές θα είμαι σε ομηρία και μετά επειδή βλέπει ότι χάνει το συνέδριο δεν βάζουν την πρότασή του σε υποψηφιότητα. Αυτός είναι διπλά ρεζίλι. Έχετε δει εν ενεργεία πρόεδρο να μην καταφέρει να κατεβάσει την πρότασή του;». «Έχει πλέον έναν Παππά να κινεί τα νήματα, ο άνθρωπος καταλαβαίνει από πολιτική. Καθάρισε τον Τσίπρα σαν αυγό», είπε, προσθέτοντας ότι την επομένη των ευρωεκλογών θα ασκήσει κριτική στον Κασσελάκη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις