Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θοδωρής Μαραντίνης: Απαντάει στις φήμες που τους θέλουν μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη
LIFESTYLE

Θοδωρής Μαραντίνης: Απαντάει στις φήμες που τους θέλουν μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη

Θοδωρής Μαραντίνης: Λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης πήρε θέση σχετικά με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ερωτική σχέση ανάμεσα στον ίδιο και την Κατερίνα Παπουτσάκη. Ο τραγουδιστής είπε στην εκπομπή «Πρωινό» ότι με την ηθοποιό είναι φίλοι και συνεργάτες, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω μεταξύ τους. Πιο αναλυτικά, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε: «Βλέπω όλο τον κόσμο σε μια αγωνία και μια ένταση που αυτό με προβληματίζει πάρα πολύ, γιατί είναι όλοι έτοιμοι να εκραγούν και να την πουν στον άλλο. Δικαιολογημένα μάλλον, γιατί έχουμε περάσει όλοι δύσκολα τα τελευταία χρόνια, αλλά με ανησυχεί. Βλέπω και στην τηλεόραση είστε έτοιμοι να φάτε ο ένας τον άλλο.

Νομίζω τόσα χρόνια αυτό το πράγμα το έχει βαρεθεί ο κόσμος. Δεν τα παίρνει κανείς στα σοβαρά αυτά τα πράγματα. Αν εγώ έχω μια σχέση, θα το μάθετε. Από εκεί και πέρα είναι κρίμα να διαδίδουν τέτοια πράγματα γιατί και εγώ έχω παιδιά και η Κατερίνα. Είμαστε δύο καλοί φίλοι και συνεργάτες και δεν χρειάζεται να δημιουργούμε εντυπώσεις».

Όσα είχε πει η Κατερίνα Παπουτσάκη

Πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε πάρει επίσης θέση απέναντι στα ίδια δημοσιεύματα, μέσα από την εκπομπή «Ι Love Σου Κου» του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου. Η ηθοποιός τόνισε ότι: «Είναι πολύ αστείο. Ευτυχώς διαψεύσθηκε. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το διαψεύσω εγώ γιατί είναι σαν να δίνει έκταση, δεν βρίσκεις άκρη. Είναι βαρετό. Προφανώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έπρεπε να διπλοτσεκάρονται αυτά. Θα ήθελα όταν γράφει κάποιος κάτι για μένα να με ρωτάει γιατί έχω και δύο παιδιά».

Πρόσφατα, η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο «2night Show» και μέσα σε όλα μίλησε για το διαζύγιο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά καθώς και για τον τρόπο που το χειρίζεται μαζί με τα δύο της παιδιά. «Όταν έχεις παιδιά και χωρίζεις, αυτό το κάνει πιο σύνθετο. Είναι μία νέα κατάσταση, δεν είναι εύκολος ο χωρισμός και κυρίως για το πώς το εκλαμβάνουν τα παιδιά. Και εγώ και ο Μάξιμος, ο μεγάλος μου γιος, κάνουμε συμβουλευτική», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη για να συνεχίσει: «Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να μείνω σε αυτόν τον γάμο, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά. Μου φαίνεται εξωφρενικό. Συνηθίζεις έτσι την τοξικότητα». «Είμαι κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών. Οπότε προσπαθώ τα λάθη που έκαναν εκείνοι να μην τα αναπαράγω κι εγώ, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου», είπε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις