Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπάρκα – Τσαγκρίδης: Το unfollow της Κατερίνας Καινούργιου
LIFESTYLE

Μπάρκα – Τσαγκρίδης: Το unfollow της Κατερίνας Καινούργιου

Μπάρκα - Τσαγκρίδης: Η φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία όπου η τηλεοπτική παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα φέρεται να δίνει ένα παθιασμένο φιλί στον εφοπλιστή, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, πυροδοτώντας πολλές αντιδράσεις, καθώς ο Φίλιππος Τσαγκρίδης διατηρούσε δεσμό παλιότερα με την Κατερίνα Καινούργιου. Στην φωτογραφία φαίνεται το ζευγάρι να γλεντούν σε νυχτερινό κέντρο όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες γιορτάζονταν να γενέθλια μιας κοινής τους φίλης.

Οι φωτο

Οι φήμες για τον φερόμενο δεσμό μεταξύ των δύο πλέον οργιάζουν, ύστερα από την κοινοποίηση της φωτογραφίας. Η φωτογραφία στην οποία φαίνεται η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί σε βραδινή τους έξοδο, έχει σαρώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είναι πρώτη φορά που το φερόμενο ζευγάρι κάνει δημόσια εμφάνιση, πυροδοτώντας τις σχετικές φήμες τον τελευταίο καιρό για τον δεσμό τους.

Η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής δεν έχουν επιβεβαιώσει την σχέση τους, η οποία έχει σχολιαστεί έντονα λόγω της προηγούμενης σχέσης του Φ.Τσαγκρίδη με την Κατερίνα Καινούργιου.

Βροχή τα σχόλια στο X για το φιλί Μπάρκα- Τσαγκρίδη

Δεν έλειψαν τα καυστικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά την κοινοποίηση της επίμαχης φωτογραφίας.

 

Οι περισσότερες αναρτήσεις είναι σε ειρωνικό ύφος, ενώ δεν λείπουν και οι επθέσεις στην Μπάρκα με ισχυρισμούς ότι η παρουσιάστρια ως φίλη της Κατερίνα Καινούργιου δεν θα έπρεπε να συνάψει σχέση με τον πρώην της.

 

Κάτι που αρχίζει και σχολιάζεται πολύ την τελευταία ώρα στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στο Twitter είναι το γεγονός πως η Κατερίνα Καινούργιου έκανε… unfollow την Δανάη Μπάρκα από το Instagram. Οι δυο γυναίκες ήταν καλές φίλες και μάλιστα είχαν ανεβάσει στο παρελθόν κοινά Stories στα social media.

Πώς είχε σχολιάσει τις φήμες η Καινούργιου

Λίγους μηνες πριν η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τις φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη να έχει έρθει κοντά με τη Δανάη Μπάρκα. «Τη Δανάη την είδα στο θέατρο χθες. Την είδα από μακριά. Είδα τη Δανάη σε κάποια στιγμή από μακριά, δε χαιρετηθήκαμε, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Εγώ έχω μια άποψη γενικότερα. Είμαι άνθρωπος που τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει και έχω βάλει στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει, αν δηλαδή θεωρεί ότι κάπου έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει, ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα

«Κι επειδή το Σαββατοκύριακο βγήκαν κάτι φημολογίες, δε μπορώ να διανοηθώ πως ισχύουν αυτά τα πράγματα, που αφορούν στον πρώην σύντροφό μου και στη Δανάη. Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και κάνανε παρέα, συμπαθιούνται, δε μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι. Ή ο Φίλιππος. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;» κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις