Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντάρας για Βασάλο: «Δεν μπορεί να σχολιάζει παρουσιάστριες, ενώ δεν έχει εμπειρία»
LIFESTYLE

Κωνσταντάρας για Βασάλο: «Δεν μπορεί να σχολιάζει παρουσιάστριες, ενώ δεν έχει εμπειρία»

Κωνσταντάρας για Βασάλο: «Εγώ συμφωνώ με τον Κώστα Τσουρό, γνώμη χωρίς γνώση δεν μπορείς να έχεις».

Ένα βίντεο, στο οποίο σχολιάζει τα τηλεοπτικά πρόσωπα, ανέβασε στο YouTube ο Κωνσταντίνος Βασάλος και όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε το επίκεντρο θέματος με τις πρωινές εκπομπές να το σχολιάζουν ποικιλότροπος. Αρχικά  στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και ο παρουσιαστής Κώστας Τσουρός ανέφερε πως δεν θα έπρεπε να σχολιάζει τους Έλληνες παρουσιαστές. Το εν λόγω βίντεο σχολιάστηκε ωστόσο  και στην εκπομπή «Fay’s Time», με τη Φαίη Σκορδά να τάσσεται υπέρ της και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να του επιτίθεται, λέγοντας πως οι άνθρωποι χωρίς γνώσεις, δεν μπορούν να έχουν άποψη.

Αρχικά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρος είπε: «Εγώ συμφωνώ με τον Κώστα Τσουρό, γνώμη χωρίς γνώση δεν μπορείς να έχεις. Η εμπειρία φέρνει τη γνώση. Δεν είναι για όλους στην τηλεόραση ο σχολιασμός. Δεν τον έβαλαν για τη σχολιαστική του δύναμη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τον έβαλαν για την ομορφιά του, το μπρίο και το κέφι του. Η Ευρυδικη ήταν αθλητικογράφος, έχει περισσότερη εμπειρία. Αν θέλετε να λέμε αλήθειες και να μην τα πασαλείβουμε».

Δεν μπορεί να σχολιάζει παρουσιάστριες, ενώ δεν έχει εμπειρία

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ δεν έχω σχολιάσει ποτέ θέμα, για το οποίο δεν έχω γνώσεις. Δεν μπορεί να σχολιάζει παρουσιάστριες, ενώ δεν έχει εμπειρία. Το χειρότερο είναι ότι όλοι έχουν άποψη και σχολιάζουν κι η τηλεόραση έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει. Σαράντα χρόνια τώρα, ο κάθε τυχάρπαστος λέει τη γνώμη του».Τέλος, η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Εγώ θεωρώ ότι αυτό που ήθελε να πει ο Κώστας Τσουρός ήταν ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δίνει το “ψωμάκι” και τους τίτλους στην εκπομπή και τα δίνει στο YouTube. Τον θεωρεί περισσότερο άνθρωπο του διαδικτύου και όχι της τηλεόρασης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις