Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άγγελος Μπράτης: Με το νομοσχέδιο η νέα γενιά θα μεγαλώσει χωρίς όλα αυτά τα κλισέ και τα χαζά αστεία
LIFESTYLE

Άγγελος Μπράτης: Με το νομοσχέδιο η νέα γενιά θα μεγαλώσει χωρίς όλα αυτά τα κλισέ και τα χαζά αστεία

Ο σχεδιαστής μόδας τόνισε πως είναι ένα σημαντικό βήμα

O Άγγελος Μπράτης μίλησε για το νομοσχέδιο σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την τηλεόραση. «Η τηλεόραση μου έχει αφήσει θετικό πρόσημο, γιατί δεν έχασα τον εαυτό μου. Μου έχει λείψει η τηλεόραση και νιώθω πολύ άνετα μπροστά στον φακό, μου αρέσει αυτή η διάδραση. Έχω περάσει δύσκολα στο παρελθόν λόγω της αναγνωρισιμότητας, αλλά πλέον την έχω αποδεχτεί και νιώθω πολύ καλά. Ο κόσμος με σέβεται γι’ αυτό που είμαι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια. «Το ησυχαστήριό μου είναι στο χωριό μου στο Τζουμέρκα. Όταν βρίσκομαι εκεί με τους γονείς μου, γίνομαι ξανά παιδί. Θυμάμαι ότι στα παιδικά μου χρόνια ήμουν μοναχικός. Το κάθε παιδί που μεγαλώνει σε μια οικογένεια είναι διαφορετικό, όπως εγώ με τον αδερφό μου», ανέφερε.

Κλείνοντας, μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Αλίμονο αν ρωτάμε τον καθένα για ανθρώπινα δικαιώματα. Ήταν ένα σημαντικό βήμα το νομοσχέδιο και θα βοηθήσει πολύ, γιατί η νέα γενιά θα μεγαλώσει χωρίς αυτά τα κλισέ και τα χαζά αστεία. Πρέπει να είμαστε ευγενικοί με τους ανθρώπους, γιατί δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο καθένας», τόνισε στο τέλος.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις