Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σέρχιο Καράλο: Η αμήχανη στιγμή στο αεροπλάνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέρχιο Καράλο: Η αμήχανη στιγμή στο αεροπλάνο

Σέρχιο Καράλο: Viral το βίντεο με τη σύζυγό του στο οποίο δείχνει τις άβολες θέσεις τους στο αεροπλάνου

Οι αεροπορικές πτήσεις δεν είναι πάντα η πιο ευχάριστη και άνετη εμπειρία. Ειδικά, αν έχεις μεγάλη αναγνωρισιμότητα, μια απλή πτήση μπορεί να μετατραπεί σε μια ίσως άβολη συνθήκη. Αναλυτικά, ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Καράλο και η σύζυγός του Καρολάιν Στάνμπερι, η οποία είναι σταρ του Real Housewives του Ντουμπάι βρέθηκαν στο αεροπλάνο την προηγούμενη εβδομάδα στην οποία συνέβη ένα από τα πιο τυχαία και παράδοξα γεγονότα.

Σε μια δημοσίευση στο TikTok, το ζευγάρι, έδειξε πόσο ειρωνικό και άβολο ήταν ένα από τα τελευταία ταξίδια τους. Ο Καράλο, προσπάθησε να αποφορτίσει την κατάσταση και να αποφύγει την ένδειξη αμηχανίας.  Σε αυτή την πτήση, μάλιστα, υπέθεσαν ότι ο βοηθός τους έκλεισε «τις καλύτερες θέσεις».

Το βίντεο του Σέρχιο Καράλο

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 19 εκατομμύρια προβολές και έχει λεζάντα: «Όταν ο βοηθός σου έκανε κράτηση 1Α και 1Β και νόμιζες ότι ήταν οι καλύτερες θέσεις στο αεροπλάνο». Μιλώντας στο κλιπ, ο Καράλο λέει: «Πήραμε τις καλύτερες θέσεις στο αεροπλάνο. Τίποτα δεν γυρίζει πίσω». Στη συνέχεια, δείχνει ότι δεν υπάρχει κανείς πίσω τους στο αεροπλάνο και αμέσως γυρίζει την κάμερα και φαίνεται ότι στην πραγματικότητα είναι καθισμένοι ακριβώς απέναντι από όλους τους επιβάτες. «Έχουμε μπροστά μας όλη την καμπίνα, βασικά», σχολιάζει.

https://www.tiktok.com/@sergiocarrallo/video/7337387349883653378?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7298357659488388640

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις